---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. çok gıcık oldum elimde değil:)
Capriss Bayan Üye 29 Eki 2012 #11,601 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. çok gıcık oldum elimde değil
Wu-Tang Kayıtlı Üye 29 Eki 2012 #11,602 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Doğru olandı.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,603 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma. Hz. Muhammed (s.a.v)
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma. Hz. Muhammed (s.a.v)
M Mastor Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,604 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Onlar çok teferruatlı işler, çiçekciye söylerim yapar ama ben uğraşamam xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Onlar çok teferruatlı işler, çiçekciye söylerim yapar ama ben uğraşamam xD
Amor Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,605 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Derdin neyse söyleeee, buluruz bir çare. :dansa:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Derdin neyse söyleeee, buluruz bir çare. :dansa:
D 'DiLek Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,606 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Karismak gibi olmasin ama daha dün Ömrüm Ömrüm diyordun.. Insanlari hic anlamiyorum.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Karismak gibi olmasin ama daha dün Ömrüm Ömrüm diyordun.. Insanlari hic anlamiyorum.
Altmis Bir Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,607 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. adidirler
'-DamLa Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,608 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Canımsın sen benim Canım, İyiki varsın. :eda:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Canımsın sen benim Canım, İyiki varsın. :eda:
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,609 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Deli :R
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,610 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sen benim canımsın :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,611 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Yaramaz :R
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,612 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. :50:
G Gocububa Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,613 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Herşey onun için..
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,614 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Delidir ne yapsa yeridir xD
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,615 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ayıp oluyor ama şurada aşkımızı yaşamaya çalışıyoruz !
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ayıp oluyor ama şurada aşkımızı yaşamaya çalışıyoruz !
'hayaL Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,616 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Seviyorum seni hatun )
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,617 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kimi kimi kimi Kimip
'hayaL Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,618 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. xD bana böyle hitap edeni ve başka hatunları da tabi xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. xD bana böyle hitap edeni ve başka hatunları da tabi xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Eki 2012 #11,619 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Deli Aşık :R
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eki 2012 #11,620 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sen ?