---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok üzüldüm .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Eyl 2012 #10,621 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok üzüldüm .
G Gülümse. Bayan Üye 8 Eyl 2012 #10,622 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sende mi insansın ya!
Sorma Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #10,623 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Anlayıp dinlemek lazım önce..
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2012 #10,624 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Buluttan nem kapıyosunuz he .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Eyl 2012 #10,625 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Keske maksatin şaka oldugunu ilk mesajda yazsaymis.. kimseye ön yargım yok.. tavra göre tavır alirim.. stresli dönemime denk geldi kusura bakmasin.. kimseyle kotulugum yok senlede olmaz.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Keske maksatin şaka oldugunu ilk mesajda yazsaymis.. kimseye ön yargım yok.. tavra göre tavır alirim.. stresli dönemime denk geldi kusura bakmasin.. kimseyle kotulugum yok senlede olmaz.
N ` nazLı .. Bayan Üye 8 Eyl 2012 #10,626 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Hangi üniversiteyi/bölümü kazandı merak ediyorum
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Hangi üniversiteyi/bölümü kazandı merak ediyorum
yesil83 Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,627 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. nikini okudugumda ferdi tayfurun sarkisi geliyor aklima. sorma tek kelime anla halimden, atma karanliga tut ellerimden.................... diye...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. nikini okudugumda ferdi tayfurun sarkisi geliyor aklima. sorma tek kelime anla halimden, atma karanliga tut ellerimden.................... diye...
Sorma Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #10,628 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok anlayışlı(lar).
'-DamLa Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,629 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Koptuk.
'hayaL Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,630 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Seviyorum bu çocugu yahu
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #10,631 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. aslında o yok
' Beşiktaşk Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,632 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bi üyeye üst üste rep veremiyormuşum şansına küssün =)
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bi üyeye üst üste rep veremiyormuşum şansına küssün =)
Amor Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,633 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Hiç hoş bir itham olmamış. Ayıp etmişsin. :M
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Hiç hoş bir itham olmamış. Ayıp etmişsin. :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #10,634 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Senı sevıorum
buğlem Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,635 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bende seni seviyorum papsııımmm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #10,636 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. ölürüm sanaaaaaaaaaa papsm
buğlem Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,637 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bnde papsııımmm ölürüm ölüüürrrr
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #10,638 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. parka gıtcem onla
Gözde' Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,639 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Üç gün gelmedik, neler dönmüş yahu :R
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Üç gün gelmedik, neler dönmüş yahu :R
buğlem Bayan Üye 9 Eyl 2012 #10,640 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bi senedir sözde parka gidecektik onunla
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bi senedir sözde parka gidecektik onunla