---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) Anlamıyor beni.
Nokta [.] Banned 2 Tem 2011 #961 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Anlamıyor beni.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Tem 2011 #962 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Çok Seviyorum .
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Tem 2011 #963 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. KayıpLarda Yine..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Tem 2011 #964 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Onu Çok Ama Çok Sevdiğimi UnutmaSın..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Onu Çok Ama Çok Sevdiğimi UnutmaSın..
^shékér kıs^ Bayan Üye 2 Tem 2011 #965 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Yeni üye olmuş ama çok tanıdık birisi sanırım. 2. Hesap filan olabilir. İlk günden şüphe topladı
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Yeni üye olmuş ama çok tanıdık birisi sanırım. 2. Hesap filan olabilir. İlk günden şüphe topladı
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Tem 2011 #966 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ^shékér kıs^' Alıntı: Yeni üye olmuş ama çok tanıdık birisi sanırım. 2. Hesap filan olabilir. İlk günden şüphe topladı Genişletmek için tıkla ... Ştt çaktırma benim o.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ^shékér kıs^' Alıntı: Yeni üye olmuş ama çok tanıdık birisi sanırım. 2. Hesap filan olabilir. İlk günden şüphe topladı Genişletmek için tıkla ... Ştt çaktırma benim o.
^shékér kıs^ Bayan Üye 2 Tem 2011 #967 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Belli etme o zaman bir de ruh olacaksın
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Belli etme o zaman bir de ruh olacaksın
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Tem 2011 #968 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Tamam.
Nokta [.] Banned 2 Tem 2011 #969 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İyilik yaparsın kötü olursun Kardeş dersin düşman gibi durursun.! vay be!
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İyilik yaparsın kötü olursun Kardeş dersin düşman gibi durursun.! vay be!
iSTiSNa Bayan Üye 2 Tem 2011 #970 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. gercekten anlayamamissin, taniyamamissin beni. düsman olduk demek ki, peki.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. gercekten anlayamamissin, taniyamamissin beni. düsman olduk demek ki, peki.
Nokta [.] Banned 2 Tem 2011 #971 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Dün kardeş dediğime bugün düşman demem ben Kardeş her zaman bende kardeşdir.! Sana Tek kızdğm nokta suskunluğun yalnıştı bunu bil!
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Dün kardeş dediğime bugün düşman demem ben Kardeş her zaman bende kardeşdir.! Sana Tek kızdğm nokta suskunluğun yalnıştı bunu bil!
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Tem 2011 #972 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Melek Gibi
'-DamLa Bayan Üye 3 Tem 2011 #973 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Diger yarım ~
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 3 Tem 2011 #974 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ben sana söylemiştim ;Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ben sana söylemiştim ;Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner..
'-DamLa Bayan Üye 3 Tem 2011 #975 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Degerlisiiiiiinnnnnnnnnn :* p
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Degerlisiiiiiinnnnnnnnnn :* p
REiSS Kayıtlı Üye 3 Tem 2011 #976 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kalbinin Güzelliği Yeter
A Adelia Bayan Üye 3 Tem 2011 #977 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Sinirimi bozuyor.!
OlDsToNeGirL Banned 3 Tem 2011 #978 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Tanıdık geliyor.
'-DamLa Bayan Üye 3 Tem 2011 #979 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Hep yeniler dolmuş Burası ~
OlDsToNeGirL Banned 3 Tem 2011 #980 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Selim'e benziyoooorrrr =(