---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kimmiş o :R
Gözde' Bayan Üye 21 May 2012 #9,041 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kimmiş o :R
Lilith Daughter of the Void Admin 21 May 2012 #9,042 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Allahın selamıdır diye verilir alınır.. Yoksa ne senin sözlerin bana, nede benim sözlerim sana bir anlam ifade eder bundan sonra.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Allahın selamıdır diye verilir alınır.. Yoksa ne senin sözlerin bana, nede benim sözlerim sana bir anlam ifade eder bundan sonra.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 21 May 2012 #9,043 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Hayırdır ?
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 21 May 2012 #9,044 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kırmızılım
Gözde' Bayan Üye 21 May 2012 #9,045 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çöpsüz üzümüm xD
ParadokS Kayıtlı Üye 21 May 2012 #9,046 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Banamı yandı canın ?
'Gülümse :D Prenses 21 May 2012 #9,047 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. yok hacııı adamın yahşii bir cazibesi var kim görse kapılıyor iştee.. devir değişti aziziiim
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. yok hacııı adamın yahşii bir cazibesi var kim görse kapılıyor iştee.. devir değişti aziziiim
'hayaL Bayan Üye 21 May 2012 #9,048 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. gıcık şey hıhh ))
Gözde' Bayan Üye 21 May 2012 #9,049 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Falcılar kovalasın xD
ParadokS Kayıtlı Üye 21 May 2012 #9,050 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Güvendiğim, her şeyimi paylaşabileceğim ve beni yürekten sevdiğine inandığım tek insansın. Yaşlım benim.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Güvendiğim, her şeyimi paylaşabileceğim ve beni yürekten sevdiğine inandığım tek insansın. Yaşlım benim.
'hayaL Bayan Üye 21 May 2012 #9,051 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Yaşlıymış hıhh Canımsın)
Altmis Bir Kayıtlı Üye 21 May 2012 #9,052 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. büyük lokma ye büyük konuşma
Bayan Taruz Bayan Üye 21 May 2012 #9,053 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bilmen gereken o kadar çok şey var kii .
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bilmen gereken o kadar çok şey var kii .
Lilith Daughter of the Void Admin 22 May 2012 #9,054 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Hasbinallah !
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 22 May 2012 #9,055 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bana DeLi DiyorLar HakLısınız. Aşk'ı Beş Paraya SataN AkıLLıLaR.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bana DeLi DiyorLar HakLısınız. Aşk'ı Beş Paraya SataN AkıLLıLaR.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 22 May 2012 #9,056 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bana DeLi DiyorLar HakLısınız. Aşk'ı Beş Paraya SataN AkıLLıLaR.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bana DeLi DiyorLar HakLısınız. Aşk'ı Beş Paraya SataN AkıLLıLaR.
Lilith Daughter of the Void Admin 22 May 2012 #9,057 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İyi dileklerin için sağol. :R
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 22 May 2012 #9,058 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sigaram Bitti 1 Tane istesem Verirmi Acaba ? :13:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sigaram Bitti 1 Tane istesem Verirmi Acaba ? :13:
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 May 2012 #9,059 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çözemedim.
'Gülümse :D Prenses 22 May 2012 #9,060 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. neyine güveniyor acaba..