---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) Yüzsüz (:
Buğra1 Kayıtlı Üye 21 Eki 2010 #61 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Yüzsüz
'-DamLa Bayan Üye 22 Eki 2010 #62 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. keske tanımasaydım
Aracely Eluveitie Bayan Üye 22 Eki 2010 #63 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Dönek
'-DamLa Bayan Üye 22 Eki 2010 #64 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. hayatımı yaktın , acı çektim ama sagol hayatı ögrendim
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. hayatımı yaktın , acı çektim ama sagol hayatı ögrendim
T Tavuklupilav Bayan Üye 23 Eki 2010 #65 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Keşkem seni görsem xD
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 23 Eki 2010 #66 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. az kaldı sabret
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 23 Eki 2010 #67 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Çok kasıyo kendini.
baL1o*cuk Bayan Üye 23 Eki 2010 #68 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. anlayamıyorum bazen..
Aracely Eluveitie Bayan Üye 24 Eki 2010 #69 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Keske Tanımasaydım .
İnci 1907 Prenses 24 Eki 2010 #70 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Until The Grave' Alıntı: az kaldı sabret Genişletmek için tıkla ... puhaha anladım ben o kişiyi p ben onu çok seviyorummmmm türkcell olmasına ragmen bizi kimse koparamıyor :50:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Until The Grave' Alıntı: az kaldı sabret Genişletmek için tıkla ... puhaha anladım ben o kişiyi p ben onu çok seviyorummmmm türkcell olmasına ragmen bizi kimse koparamıyor :50:
'-DamLa Bayan Üye 24 Eki 2010 #71 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ~ SiLence' Alıntı: Keske Tanımasaydım . Genişletmek için tıkla ...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ~ SiLence' Alıntı: Keske Tanımasaydım . Genişletmek için tıkla ...
İnci 1907 Prenses 24 Eki 2010 #72 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. xDxDxD onuda çok seviyorummmmm sıf onun için körfezde yatırabileceğim parayı izmitte yatırıcam sıf onun maviş gözlerini görmek için (L) ona herşey degerrrr (L) onu Çok Seviyorummmmmm :67:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. xDxDxD onuda çok seviyorummmmm sıf onun için körfezde yatırabileceğim parayı izmitte yatırıcam sıf onun maviş gözlerini görmek için (L) ona herşey degerrrr (L) onu Çok Seviyorummmmmm :67:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 24 Eki 2010 #73 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. O kişi ben oluyorum galiba :$ O herşeyden çok değerli benm içinnn
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. O kişi ben oluyorum galiba :$ O herşeyden çok değerli benm içinnn
'-DamLa Bayan Üye 24 Eki 2010 #74 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. baska seni düşman gibi gördügüm için özür dilerim herkes hata yapar .
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. baska seni düşman gibi gördügüm için özür dilerim herkes hata yapar .
N ` nazLı .. Bayan Üye 3 Ara 2010 #75 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bebe
R RaPizM^^ Bayan Üye 3 Ara 2010 #76 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. iyi olsun mutlu olsun ama benden uzak olsun.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. iyi olsun mutlu olsun ama benden uzak olsun.
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Ara 2010 #77 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Umarım en yakın zamanda ölüm haberini alırım
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Umarım en yakın zamanda ölüm haberini alırım
İnci 1907 Prenses 15 Ara 2010 #78 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. beni son 1 hafta çok üzdün ama sonunda dün barıştık ya yanımda olduğunu biliyorum yaaa bu herşeye deger benim içiiin Seni Çok Seviyorum Fenericemmmmm (L)
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. beni son 1 hafta çok üzdün ama sonunda dün barıştık ya yanımda olduğunu biliyorum yaaa bu herşeye deger benim içiiin Seni Çok Seviyorum Fenericemmmmm (L)
ELnur Bayan Üye 15 Ara 2010 #79 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. $u ikisi komik geliyorlar ya Pembe dizi gibi
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. $u ikisi komik geliyorlar ya Pembe dizi gibi
REiSS Kayıtlı Üye 15 Ara 2010 #80 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Çok İyi Birisi Gerçekten... ELnur' Alıntı: $u ikisi komik geliyorlar ya Pembe dizi gibi Genişletmek için tıkla ... Tahminim Var xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Çok İyi Birisi Gerçekten... ELnur' Alıntı: $u ikisi komik geliyorlar ya Pembe dizi gibi Genişletmek için tıkla ... Tahminim Var xD