---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Taklitçi :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #7,921 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Taklitçi :R
ashli Bayan Üye 22 Mar 2012 #7,922 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.. :11:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.. :11:
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #7,923 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Okuma yazmasıda yok yazıları tersinden okuyo :Ç
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Okuma yazmasıda yok yazıları tersinden okuyo :Ç
ashli Bayan Üye 22 Mar 2012 #7,924 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Belki de öle değildir xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #7,925 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. önce Nick sonra imza şimdide avatar. Gün geçtikçe kötüleşiyor
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. önce Nick sonra imza şimdide avatar. Gün geçtikçe kötüleşiyor
H ' hazel Bayan Üye 22 Mar 2012 #7,926 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hahaha
ashli Bayan Üye 22 Mar 2012 #7,927 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. nick eskiden de aynıydı yanlış hatırlıyo xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. nick eskiden de aynıydı yanlış hatırlıyo xD
H ' hazel Bayan Üye 22 Mar 2012 #7,928 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bugün onun günü mutlu olsun
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #7,929 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Onun Adına Çok üzlüyorum :R
ashli Bayan Üye 23 Mar 2012 #7,930 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Benim adıma üzülen biri varmış meğer xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Benim adıma üzülen biri varmış meğer xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #7,931 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kıymet bilmezin biri :M
İskelet1 Bayan Üye 23 Mar 2012 #7,932 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Tesadüf.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #7,933 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bekledıgımden erken oldu
buğlem Bayan Üye 23 Mar 2012 #7,934 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hımm neyi bekliyo acaba merak ettim
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hımm neyi bekliyo acaba merak ettim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #7,935 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. neyı merak ettıgını merak ettım
D 'DiLek Bayan Üye 23 Mar 2012 #7,936 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sen varya, seni ben nasil seviyorum belli degil. Iyiki varsin..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sen varya, seni ben nasil seviyorum belli degil. Iyiki varsin..
buğlem Bayan Üye 23 Mar 2012 #7,937 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. sen iyi biliyosun neyi merak ettiğimi
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. sen iyi biliyosun neyi merak ettiğimi
Rock SouL Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #7,938 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Herşeyimsin.
Heulwen Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #7,939 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Canım Kankam.♥
H ' hazel Bayan Üye 23 Mar 2012 #7,940 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İlk önce kendine bakmalı ..