---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. :Ddans edelimmm
'Gülümse :D Prenses 22 Şub 2012 #6,821 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. dans edelimmm
Bezmi$h Banned 23 Şub 2012 #6,822 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Anlamıyor
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,823 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Beni BiLiyor Ona Göre Davranması Gerekir Kaçıp Gitmek Çözüm DeğiL He Diyorsan Konuşma Yüzsüz DeğiLiz Bakarız yoLumuza Farketmez .
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Beni BiLiyor Ona Göre Davranması Gerekir Kaçıp Gitmek Çözüm DeğiL He Diyorsan Konuşma Yüzsüz DeğiLiz Bakarız yoLumuza Farketmez .
Bayan Taruz Bayan Üye 23 Şub 2012 #6,824 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bende ondan özenip okuldan istifa ediyim
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bende ondan özenip okuldan istifa ediyim
Yeditepe Banned 23 Şub 2012 #6,825 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kendini " Ali Rıza Baş Kesen " zannediyor . Gereken cevaplar , gündem oluştuğu zaman verilecektir .
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kendini " Ali Rıza Baş Kesen " zannediyor . Gereken cevaplar , gündem oluştuğu zaman verilecektir .
İskelet1 Bayan Üye 23 Şub 2012 #6,826 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kacmak çözüm değildi ..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Şub 2012 #6,827 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hıhh..
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,828 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok Güldüm :H
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,829 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Dııı dıııı dıııı dııım mutlu etti beni..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Dııı dıııı dıııı dııım mutlu etti beni..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,830 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. çok olumsuzlar :s
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,831 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok Yakışıyorlar :R
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,832 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. 51 oLmuş :R
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Şub 2012 #6,833 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. kabasin ...
lawyer Bayan Üye 23 Şub 2012 #6,834 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. biraz havalı birine benziyor
Amor Bayan Üye 23 Şub 2012 #6,835 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Özünde çok iyi biri ben biliyorum. Anlaşamıyor gibi olsakta severim kendisini.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Özünde çok iyi biri ben biliyorum. Anlaşamıyor gibi olsakta severim kendisini.
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Şub 2012 #6,836 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. 2 gün ayrı kaldım şuralardan hemen özledim.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. 2 gün ayrı kaldım şuralardan hemen özledim.
NewCS Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,837 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İmana geldi herhalde,çarpıldı mı noldu
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İmana geldi herhalde,çarpıldı mı noldu
ParadokS Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #6,838 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Canımı cok sıkıyorsun. Benım dısımda herseyle herkesle ılgılenıyorsun. Neyse derse devam.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Canımı cok sıkıyorsun. Benım dısımda herseyle herkesle ılgılenıyorsun. Neyse derse devam.
Amor Bayan Üye 23 Şub 2012 #6,839 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Durup dururken sorun çıkarılınca feci sinir oluyorum.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Durup dururken sorun çıkarılınca feci sinir oluyorum.
D 'DiLek Bayan Üye 23 Şub 2012 #6,840 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Küstüm.