---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. sinir olsaım var.
'Gülümse :D Prenses 7 Şub 2012 #6,261 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. sinir olsaım var.
D DreamOF Bayan Üye 7 Şub 2012 #6,262 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Birinden ilk defa bu kadar çok beklentim oldu.Keşke beklemeseymişim.Foruma ra verme vakti geldi.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Birinden ilk defa bu kadar çok beklentim oldu.Keşke beklemeseymişim.Foruma ra verme vakti geldi.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #6,263 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. gEl artık özlEdim ama
ashli Bayan Üye 7 Şub 2012 #6,264 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Lacivert düşünüyo koyu karanlık xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Lacivert düşünüyo koyu karanlık xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #6,265 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Espiri Anlayışıda Pembe olsa ya :Ç
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Espiri Anlayışıda Pembe olsa ya :Ç
Gözde' Bayan Üye 7 Şub 2012 #6,266 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. farkına vardıysan ne mutlu
REiSS Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,267 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok Düzgün Bir İnsan, Herşey Gönlünce Olsun :Ü
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Çok Düzgün Bir İnsan, Herşey Gönlünce Olsun :Ü
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,268 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hala bir sona varamadım
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Şub 2012 #6,269 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Fırsatçı.
buğlem Bayan Üye 8 Şub 2012 #6,270 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. papsıııımmm
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,271 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Eğer O Yar geLmediySe Tutup Saçından Getireyim :M
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Eğer O Yar geLmediySe Tutup Saçından Getireyim :M
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Şub 2012 #6,272 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Girer girmez bozdu moralimi.
beyazgul_57 Bayan Üye 8 Şub 2012 #6,273 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hayat onsuz daha çekilir oldu bu saatten sonra kimseye yalvaramam kusura bakmasın
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. hayat onsuz daha çekilir oldu bu saatten sonra kimseye yalvaramam kusura bakmasın
Deniz kızı Bayan Üye 8 Şub 2012 #6,274 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bi ben, bi o :M
İskelet1 Bayan Üye 8 Şub 2012 #6,275 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Aynalar .
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,276 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Komik :R
Amor Bayan Üye 8 Şub 2012 #6,277 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Amaç ne?
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,278 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Akıllanmadı.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,279 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. - R vermesindeki gaye Ne acaba ?
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6,280 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Karışıklık olmuş