---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. daha kibar olabilirdi (:
H ' hazel Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,201 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. daha kibar olabilirdi
Amor Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,202 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bu kıızı seviyorum ama onun haberi yok xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bu kıızı seviyorum ama onun haberi yok xD
BirazMutluluk Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,203 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bugün son günüm , uzun bi zaman yokum.. Ama o yine yokk yine yine yine !
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bugün son günüm , uzun bi zaman yokum.. Ama o yine yokk yine yine yine !
ParadokS Kayıtlı Üye 5 Şub 2012 #6,204 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ne zaman geleceksin diye merak ediyorum.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ne zaman geleceksin diye merak ediyorum.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 Şub 2012 #6,205 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. çok sıkıcısın..
Deniz kızı Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,206 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. unutmustur. :M
'hayaL Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,207 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. yemezler şekerim xD
Deniz kızı Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,208 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. o'nunla sohbet etmeye cok ihtiyacim var.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. o'nunla sohbet etmeye cok ihtiyacim var.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 5 Şub 2012 #6,209 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sende Olmasan
Gözde' Bayan Üye 5 Şub 2012 #6,210 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. naptın ki
Deniz kızı Bayan Üye 6 Şub 2012 #6,211 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. üzgünüm, özür dilerim.
'-DamLa Bayan Üye 6 Şub 2012 #6,212 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Avatarı çok anLamLı..
İskelet1 Bayan Üye 6 Şub 2012 #6,213 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Nerden bulur insanlar böyle insanlıgı?
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Nerden bulur insanlar böyle insanlıgı?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Şub 2012 #6,214 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. yaşça büyük olmasına karşılık daha olgun hareketler beklerim kendisinden
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. yaşça büyük olmasına karşılık daha olgun hareketler beklerim kendisinden
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 6 Şub 2012 #6,215 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Falıma ne zaman bakacak acaba :M
'-DamLa Bayan Üye 6 Şub 2012 #6,216 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İsyaaaaaaaaaaaaan :H
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Şub 2012 #6,217 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. fal bahsi kapandı ama haberi yok hala hem ben küsüm ona hıhh sohbette hiç pas vermiyor hıhh birde fal bekliyor çok bekler
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. fal bahsi kapandı ama haberi yok hala hem ben küsüm ona hıhh sohbette hiç pas vermiyor hıhh birde fal bekliyor çok bekler
İskelet1 Bayan Üye 6 Şub 2012 #6,218 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sonunda.
D DreamOF Bayan Üye 6 Şub 2012 #6,219 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. kimin neyi kimin fesi bilmiyorum.Keşke daha fazla şey bilsem.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. kimin neyi kimin fesi bilmiyorum.Keşke daha fazla şey bilsem.
' SeRcaN Kayıtlı Üye 6 Şub 2012 #6,220 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Cok tuhaf biri.