---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) sssus
'Gülümse :D Prenses 4 Ara 2011 #4,901 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. sssus
iSTiSNa Bayan Üye 4 Ara 2011 #4,902 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ayni o.
D 'DiLek Bayan Üye 4 Ara 2011 #4,903 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. degerli benim icin
NewCS Kayıtlı Üye 4 Ara 2011 #4,904 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Öldünmü Kaldın mı xD Özlendin Bak,Okudun mu
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Öldünmü Kaldın mı xD Özlendin Bak,Okudun mu
REiSS Kayıtlı Üye 5 Ara 2011 #4,905 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Değerli.. Ötesi Yok :R
'hayaL Bayan Üye 5 Ara 2011 #4,906 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. okumam yazmam olmadıgını unutmuş xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. okumam yazmam olmadıgını unutmuş xD
ReLax BaBy Bayan Üye 6 Ara 2011 #4,907 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. cok cok cok özlediim.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #4,908 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Yorumsuz..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #4,909 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. NereLerde Acaba
beyazgul_57 Bayan Üye 7 Ara 2011 #4,910 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. onu özledim nasıl acaba
'Gülümse :D Prenses 7 Ara 2011 #4,911 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kuzucuğm u umarım sms paketimin bittiğin,i ve kontürüm olmasına rağmen sınavlarım olduğu için yenilemediğimi anlarsın.. + baanda atar yapmaa
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kuzucuğm u umarım sms paketimin bittiğin,i ve kontürüm olmasına rağmen sınavlarım olduğu için yenilemediğimi anlarsın.. + baanda atar yapmaa
G Gülümse. Bayan Üye 7 Ara 2011 #4,912 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Affet bu gece ölmek istedim. Pembe bir mezarlık olmak istedim. Karanlığı elimle bölmek istedim. SENİ ÇOK ÖZLEDDDİİİİMMM.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Affet bu gece ölmek istedim. Pembe bir mezarlık olmak istedim. Karanlığı elimle bölmek istedim. SENİ ÇOK ÖZLEDDDİİİİMMM.
' Kontes.. Bayan Üye 7 Ara 2011 #4,913 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bana kırgın yada kızgın mı acaba ? :s
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bana kırgın yada kızgın mı acaba ? :s
Ares45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #4,914 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. allah belani versin Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Ara 2011
' Kontes.. Bayan Üye 7 Ara 2011 #4,915 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İsim vermeden yorum yapmalısınız lütfen oyun kurallarına dikkat edelim.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İsim vermeden yorum yapmalısınız lütfen oyun kurallarına dikkat edelim.
REiSS Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #4,916 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Uzun Zamandır Görmüyordum, Hoşgelmiş
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Uzun Zamandır Görmüyordum, Hoşgelmiş
' Kontes.. Bayan Üye 8 Ara 2011 #4,917 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Tarafınca unutulmuş olmak üzücü..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Tarafınca unutulmuş olmak üzücü..
REiSS Kayıtlı Üye 8 Ara 2011 #4,918 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kim Unutmuş :H
' Kontes.. Bayan Üye 8 Ara 2011 #4,919 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kim unutmuş diye soruyor birde :H
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kim unutmuş diye soruyor birde :H
REiSS Kayıtlı Üye 8 Ara 2011 #4,920 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :67: