---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) Umursamaz...
D Düş'eş Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,521 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Umursamaz...
parpali Banned 13 Kas 2011 #4,522 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. o benim dünyam...
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #4,523 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. (= (=
'Gülümse :D Prenses 13 Kas 2011 #4,524 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. bu sehir girdap gulum
parpali Banned 13 Kas 2011 #4,525 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. gel artık yaa
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #4,526 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. (= ' bundan sonra sana yagmurlu havada SU yok
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. (= ' bundan sonra sana yagmurlu havada SU yok
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #4,527 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Havalar soğudu diyemi soğuk bu kadar anlamadım :R
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Havalar soğudu diyemi soğuk bu kadar anlamadım :R
BynMia Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,528 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Sıcakkanlı
'hayaL Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,529 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. canım adaşım
parpali Banned 13 Kas 2011 #4,530 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. " Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık. Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık... "
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. " Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık. Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık... "
'Gülümse :D Prenses 13 Kas 2011 #4,531 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ne olurdu sanki benim olsaydın...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ne olurdu sanki benim olsaydın...
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #4,532 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap..
parpali Banned 13 Kas 2011 #4,533 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. canımı yaktığını bile farketmiyo
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. canımı yaktığını bile farketmiyo
ParadokS Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #4,534 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kazazede. :RxD
Sezen Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,535 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ayniyizzz biliyorum..))
iSTiSNa Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,536 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. antika ya.d
Sezen Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,537 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. gulduruyir beni
Amor Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,538 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. hayır ben ne yaptım anlamadım
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. hayır ben ne yaptım anlamadım
'Gülümse :D Prenses 13 Kas 2011 #4,539 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ben yalnız ağlarken senle gülerdim..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ben yalnız ağlarken senle gülerdim..
Amor Bayan Üye 13 Kas 2011 #4,540 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. yaptığı tavırların bir sebebi yoksa bir insanın umrumda olmaz. Çocukça.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. yaptığı tavırların bir sebebi yoksa bir insanın umrumda olmaz. Çocukça.