---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) Özlendin Doostum (:
REiSS Kayıtlı Üye 19 Eki 2011 #4,061 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Özlendin Doostum
İnci 1907 Prenses 19 Eki 2011 #4,062 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. anladı sen onu
Sezen Bayan Üye 19 Eki 2011 #4,063 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kendini kandirmak. bir care olsa gerek xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kendini kandirmak. bir care olsa gerek xD
Sezen Bayan Üye 19 Eki 2011 #4,064 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. nerde bu kiz
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Eki 2011 #4,065 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kibarca söylüyorum; insan değilsin. Ne bu burnu kalkıklık..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kibarca söylüyorum; insan değilsin. Ne bu burnu kalkıklık..
EceciK Bayan Üye 20 Eki 2011 #4,066 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. çok şekerrrr:R
Sibel1 Bayan Üye 20 Eki 2011 #4,067 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem... hiç bilmek istemem hatta düşünmem.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem... hiç bilmek istemem hatta düşünmem.
Baski34 Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #4,068 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Gerçekten Deger Veriyorum
' SeRcaN Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #4,069 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Cok Özleniyorsun. : )
Buğra1 Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #4,070 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bendensin
Sibel1 Bayan Üye 20 Eki 2011 #4,071 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İnsana laf bir kere söylenir.. insan olan ise anlar.. ancak bu kadar yüzsüz karaktersiz olunur tebrikler...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İnsana laf bir kere söylenir.. insan olan ise anlar.. ancak bu kadar yüzsüz karaktersiz olunur tebrikler...
yesil83 Bayan Üye 20 Eki 2011 #4,072 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. bazilari meydan kendine kalsin istiyor cirit atabilmek icin... inadina burda olmak lazim. cunku egleniyorum.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. bazilari meydan kendine kalsin istiyor cirit atabilmek icin... inadina burda olmak lazim. cunku egleniyorum.
Sezen Bayan Üye 21 Eki 2011 #4,073 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ozledim..
Heretic. Erd Bayan Üye 21 Eki 2011 #4,074 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Onu tanımıyorum ama iyi biri olduğu ortada.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Onu tanımıyorum ama iyi biri olduğu ortada.
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Eki 2011 #4,075 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ne sen ben'i bilebilirsin artık nede ben sen'i. Anlasana, yok'um. Suçla beni gitsin..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ne sen ben'i bilebilirsin artık nede ben sen'i. Anlasana, yok'um. Suçla beni gitsin..
nAdyA Banned 21 Eki 2011 #4,076 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Çok Özledim..
yesil83 Bayan Üye 21 Eki 2011 #4,077 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. cok ozledim sizleri, dun yoktunuz bugun olursunuz insaALLAH... ben hep BURDA OLACAGIMMMMMM inadina...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. cok ozledim sizleri, dun yoktunuz bugun olursunuz insaALLAH... ben hep BURDA OLACAGIMMMMMM inadina...
nAdyA Banned 21 Eki 2011 #4,078 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bu Hayat neden bu kadar sahtekar insanlarla doLu anlam veremiyorum. halbuki topu topu 3 günLük dünya degilmidir. nedir bu yalan dolan hesaplari.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bu Hayat neden bu kadar sahtekar insanlarla doLu anlam veremiyorum. halbuki topu topu 3 günLük dünya degilmidir. nedir bu yalan dolan hesaplari.
D 'DiLek Bayan Üye 21 Eki 2011 #4,079 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. nefret ediyorum resmen
Sibel1 Bayan Üye 21 Eki 2011 #4,080 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. karakedi.