bende melisi kaldıram :D online olunca görürse tabi :p
RAINMAN Kayıtlı Üye 16 Ağu 2007 #63 elbette ben kimi kaldırıyım bende semihi kaldırıyım gene heheheheh
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 16 Ağu 2007 #67 bari bende gülle dans edım gelırse tabi eeh bide kabul ederse
Eszmerqiiz Bayan Üye 17 Ağu 2007 #68 jeLip0n' Alıntı: esmerr sen de benm le dans ett Genişletmek için tıkla ... Ederim canim yeterki seni steeee :64: RaiNingBlooD' Alıntı: benle dans etçeq y0kmu Genişletmek için tıkla ... jelip0ndan sonra seninlede ederis raininq
jeLip0n' Alıntı: esmerr sen de benm le dans ett Genişletmek için tıkla ... Ederim canim yeterki seni steeee :64: RaiNingBlooD' Alıntı: benle dans etçeq y0kmu Genişletmek için tıkla ... jelip0ndan sonra seninlede ederis raininq
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 28 Ağu 2007 #71 heyt çekılınnn Melis nerdesinn göremıom senı tatılden geldım demıstın eger geldıysen bana bu dansı lutfedermisin
heyt çekılınnn Melis nerdesinn göremıom senı tatılden geldım demıstın eger geldıysen bana bu dansı lutfedermisin
Bisquitte* Bayan Üye 31 Ağu 2007 #72 _ingles_' Alıntı: bnm başım kelmi benide kaldır Genişletmek için tıkla ... hEhE sEnLE Bn DaNs EtCm EderMsNn ? hehe
_ingles_' Alıntı: bnm başım kelmi benide kaldır Genişletmek için tıkla ... hEhE sEnLE Bn DaNs EtCm EderMsNn ? hehe
-£sPoiR- Kayıtlı Üye 2 Eyl 2007 #78 Forumda kimseyi pek tanımıyorum ama Eszmerqiiz benimle dans edermisin
-£sPoiR- Kayıtlı Üye 3 Eyl 2007 #80 yok kuzen ben varım esmerkızdan cvp yok ee o zmnn bnde senle dans ederim hehe