Forum'dan Bir Arkadaş'ına Dua Edermisin

---> Forum'dan Bir Arkadaş'ına Dua Edermisin

Ya Rabb'im [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] kulunun yaptığı hatalarını kafasının güzelliğine ver kaybettiklerinin pişmanlığını yaşatma pişman olucaklarınıda yaşatma insaAllah...

allahım benim için dua eden [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] kuluna saglık huzur bolluk bereket sonsuz mutluluklar nasip eyle iki cihandada aziz eyle yarabbim amin

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Allah razı olsun.

Rabb'im Kulun [MENTION=158167]LIYA[/MENTION] Özden'i Kabir hayatının azabından Mahşer hayatının sıkıntılarından Cehennem'in Nâr'ından Rahmetinle Merhametinle Mağfiretinle Koru insaAllah..Amin.

1 Değilde herkese dua etmeyi tercih ederim, Benim savunma mekanızmam kuralları algılamıyor nedense.

Rabbim Herkesi kazadan,beladan,şerden,iftiradan korusun. Dilerim herkes ailesiyle huzur dolu sağlıklı uzun bir hayat yaşar.

Kadir için dua ediyorum genelde . :(
Bi de Alp

(Kalbine Aşkını düşürsün Rabbim.)

Rabbim Herkesi; kazadan,beladan,şerden,iftiradan korusun. Dilerim herkes ailesiyle huzur dolu sağlıklı uzun bir hayat yaşar.

[MENTION=157575]She`[/MENTION] mutluluğu daim olsun ablamın :)

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] beni dualarla karsiladin çok mutlu oldummm :eda:
Allah im Emre'nin gonlunde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyle. AMİN

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] beni dualarla karsiladin çok mutlu oldummm :eda:
Allah im Emre'nin gonlunde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyle. AMİN

Dua'larım hep senin yanında ablam :423423:
Teşekkür ederim inş :eda:

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Rabb'im Ettiği ve ediceği bütün Dua'larını Makbul ve Kabul eylesin...

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]'yı Razi oldugun kullarin arasına kabul et insaAllah...

[MENTION=156736]quLDeniz[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Amin

Fazlıyla en güzel hayırlarla rızklandırsın canı...Yağan rahmetle aminler olsun ...Allahım razı olsun...

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] yüzündeki gülümseme eksik olmasın :)

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] sağol canım

Sende bu içtenliğini sevecenliğini kaybetme inş Allah gönlüne göre versin (Amin)

Allah'ım
Dil verdin, zikrinden ayırma, gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle, ihsan verdin, kaim eyle.

[MENTION=40478]tanınmaz[/MENTION] 'ın hayrlı olan tüm duaları kabul olsun.
Tabi ki dualarımız muhammed ümmetine ama konuda tek tek etiketliyoruz ki zincir büyüsün.

Amin
Allah'ım kur'an-ı kerimi hakkıyla kolayca en kısa zamanda öğrenmemi nasip et.
Burayı okuyan herkese, son nefesimizde inşallah La İlahe İllallah Muhammeden Rasulullah demeyi nasip et.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri