Forumdaki Komik Enstantaneler

---> Forumdaki Komik Enstantaneler

Arkadaşımız kendisi ile ilgili şeyleri arıyor. Biraz yardımcı olmamız lazım. Gel canım ben sana yardımcı olacağım aradığın şeyler hakkında. :11: :11:

3vqr6.jpg

:87:

hıMM çok sert xD

Affetmem ortak bana dokunan kolay kolay kurtulamaz bilirsin. :88: xD

Dur yeni sayfaya geçmişiz şuraya getirimde herkes görsün, arkadaşın durumunu. xD

Arkadaşımız kendisi ile ilgili şeyleri arıyor. Biraz yardımcı olmamız lazım. Gel canım ben sana yardımcı olacağım aradığın şeyler hakkında. :11: :11:

3vqr6.jpg

Çatışmaların arasında kaldık :) Kazanan ne zaman belli olacak xD İddaa oranı kaç :p

Evim arabam olsa iddaayla ne işim olur xD Tabiki sensinde bazen süpriz çıkabiliyo esas oranlar orda :p

3vqr6.jpg

Senin nerde olduğunu arıyodum burdaymışsın xD

Affetmem ortak bana dokunan kolay kolay kurtulamaz bilirsin. :88: xD

Dur yeni sayfaya geçmişiz şuraya getirimde herkes görsün, arkadaşın durumunu. xD
Hep bi yanlış anlaşılma var xD
Şurdan biri çıkıpta songül haklı demez :M xD

Abla savun beni xD

Senin nerde olduğunu arıyodum burdaymışsın xD

Hep bi yanlış anlaşılma var xD
Şurdan biri çıkıpta songül haklı demez :M xD

Söylediğine ne güldük nede mantıklı oldu. xD

Aradığın şeyler bilgi taşıyor yani kendinle alakalı bilgiler arıyorsun. xD Ayrıca lütfen seni rezil ettiğim şeylerinin üstünden bana laf etmeye çalışma hiç komik olmuyor. xD

Neyse şurda sohbet olmasın. Sohbete gel.

Söylediğine ne güldük nede mantıklı oldu. xD

Aradığın şeyler bilgi taşıyor yani kendinle alakalı bilgiler arıyorsun. xD Ayrıca lütfen seni rezil ettiğim şeylerinin üstünden bana laf etmeye çalışma hiç komik olmuyor. xD

Neyse şurda sohbet olmasın. Sohbete gel.

Komik olsun diye söylemedim hıhh2

Seni bulmak için yazdım bi ihtimal çıkarsın diye xD
haksızsam haklısın de :I

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri