Forumda Yokluğu Hissedilenler ?

---> Forumda Yokluğu Hissedilenler

[MENTION=157575]She`[/MENTION][MENTION=150525]Efsunkar[/MENTION] [MENTION=162440]Mirelle[/MENTION]

[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Pepeye yazık mı oldu.Allah onu top etsin.Batırdı ülkesini.Ne gıcık bir adam ya sürekli kırmızı kart görüyor :D

[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Pepeye yazık mı oldu.Allah onu top etsin.Batırdı ülkesini.Ne gıcık bir adam ya sürekli kırmızı kart görüyor :D
xD banane ya almanları sevmiyorum çok havalılar ama onlar nedense finale kadar gitcek gibi geliyor içimden xD neyse ya ronaldo ya üzüldüm ben adam ağlıcaktı xD

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xD banane ya almanları sevmiyorum çok havalılar ama onlar nedense finale kadar gitcek gibi geliyor içimden xD neyse ya ronaldo ya üzüldüm ben adam ağlıcaktı xD

evet bende almanları sevmiyorum keşke portekiz yenseydi :D bir kere de ağlasın hep gülüyor :D

evet bende almanları sevmiyorum keşke portekiz yenseydi :D bir kere de ağlasın hep gülüyor :D
ben 2-1 almanya alır diyordumda ama bukadsr kotu oynicaklarni tahmin etmezdm portekizlerin xD

[MENTION=42739]karagümrük[/MENTION]
Öle oldu ben çağırdım
:1a9: xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri