---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet ederim herzaman
aÇeLya Bayan Üye 17 Tem 2010 #21 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet ederim herzaman
DarknesssouL ~ Bayan Üye 17 Tem 2010 #22 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet. Cansu'nun mesajlarına bakarım hep. :M
---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet. Cansu'nun mesajlarına bakarım hep. :M
ultra_merve Bayan Üye 24 Tem 2010 #23 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? e tabiki
ashli Bayan Üye 24 Tem 2010 #24 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Olsaydı kesinlikle kontrol ederdim (
karagümrük Kayıtlı Üye 24 Tem 2010 #25 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? etmem.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 23 Şub 2011 #26 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Ederdik bir aralar
A Adelia Bayan Üye 25 Şub 2011 #27 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? ederdm....................
Görünmezadam Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #28 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? evet ederim..
Morfin Bayan Üye 26 Şub 2011 #29 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Olsaydı ederdim herhalde.
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #30 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Sevgili olsa, yazdigi her mesaji kontrol ederdim.
---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Sevgili olsa, yazdigi her mesaji kontrol ederdim.
Elsa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #31 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Sevgilim forumda olsa, hiç kontrol etmezdim yahu. Benim gözümün önünde ne yapabilir zaten.
---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Sevgilim forumda olsa, hiç kontrol etmezdim yahu. Benim gözümün önünde ne yapabilir zaten.
Elsa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #32 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Sevgilim forumda olsa, hiç kontrol etmezdim yahu. Benim gözümün önünde ne yapabilir zaten.
---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Sevgilim forumda olsa, hiç kontrol etmezdim yahu. Benim gözümün önünde ne yapabilir zaten.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 11 Ağu 2012 #33 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Etmem,ne gerek var.
G gizliozne Bayan Üye 11 Ağu 2012 #35 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? etmem , kafası rahat bi kızım :I
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Ara 2013 #36 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet.
Queen2 N.❤ Prenses 24 Ara 2013 #37 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? olsa,Evet ederim herzaman
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Ara 2013 #38 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Ederim Tabiiiiiiiiiii xD
yesil83 Bayan Üye 24 Ara 2013 #39 ---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet, nisanlandigimizda telefonuna surekli baktim
---> Forumda Sevgilinizin Mesajlarını Kontrol Edermisiniz? Evet, nisanlandigimizda telefonuna surekli baktim