senora sereno beni cezalandırdığın için
C caner Kayıtlı Üye 27 Nis 2007 #62 özkan _de_mask senora hariç herkes sen beni cezalandırıon ama neyseeeeeeeeeeeee senora
D DeLY_JoJUK Kayıtlı Üye 28 Nis 2007 #64 hiç kimseyi benum kalbim temizdir kimseyi cezalandıramam ben
RAINMAN Kayıtlı Üye 28 Nis 2007 #65 DeLY_JoJUK' Alıntı: hiç kimseyi benum kalbim temizdir kimseyi cezalandıramam ben Genişletmek için tıkla ... seni cezalandırmak isterdim oyunun adı zaten birini cezalandıracaksın senin yazdıgına bak
DeLY_JoJUK' Alıntı: hiç kimseyi benum kalbim temizdir kimseyi cezalandıramam ben Genişletmek için tıkla ... seni cezalandırmak isterdim oyunun adı zaten birini cezalandıracaksın senin yazdıgına bak
SeNoRa_SeReNo Kayıtlı Üye 28 Nis 2007 #66 seni cezalandırırdımm cünkü msni boşu boşuna acıon hiç bsında olmuon
S Spy Kayıtlı Üye 22 Tem 2007 #68 raınaman acayıp avatarına taktım ..ü nonpremıum .... upload tıem gıremedım o yuz cezalısın kımse benı cezandırmıo ohhhhhh
raınaman acayıp avatarına taktım ..ü nonpremıum .... upload tıem gıremedım o yuz cezalısın kımse benı cezandırmıo ohhhhhh
S Spy Kayıtlı Üye 22 Tem 2007 #71 jeLip0n' Alıntı: ben cezalandırırdım ........kimse cezalandırmıyosa.. Genişletmek için tıkla ... cezam olum olsa cekerımç....
jeLip0n' Alıntı: ben cezalandırırdım ........kimse cezalandırmıyosa.. Genişletmek için tıkla ... cezam olum olsa cekerımç....
T tuğçes Bayan Üye 19 Ağu 2008 #78 HİÇ Kİmseyİ Daha Tanimiyorum Tnisamda Nİe Cezalandiriyim Kİ Kastim Ne