Forumda Kiminle Tanışmak İsterdiniz ?

---> Forumda kiminle tanismak isterdiniz?

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] ablam. bana kırgın ama :H

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION],[MENTION=151958]yesil83[/MENTION],[MENTION=150525]Efsunkar[/MENTION],[MENTION=161689]Sim[/MENTION],[MENTION=42515]She[/MENTION],[MENTION=162261]XPeke[/MENTION],[MENTION=6796]Fatih[/MENTION]34,[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION],[MENTION=68638]bal[/MENTION]bocegi,[MENTION=43429]birgül[/MENTION],[MENTION=54437]ashli[/MENTION] [MENTION=163824]Fth93[/MENTION],[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION],[MENTION=164442]SametS[/MENTION]

Mavikalem34

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] tanışalım :R

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] aynen tanısalım , kişisel sayfama gözatarak başlayabilirsiniz :D

Teşekkür ederim [MENTION=164193]Derin42[/MENTION],bilmukabele güzel insan.

evet çikolata markalarını andırıyor :) İsmim Merve, sizin isminiz nedir? :hi:

Zeynep ben Merve :)bildiginiz gibi konyaliyim 22 yasindayim bu forumu cok sevdim kimse yabanci gelmiyor artik burda sizleri tanimak cok guzel buraya gelmeye sebeb sizsiniz inanki hem bilgi edinmek hem sizlerden birseyler ogrenmek sizleri daha iyi tanimak beni mutlu ediyor :)

Teşekkür ederim [MENTION=164193]Derin42[/MENTION],bilmukabele güzel insan.

yasinizi merak ediyorum ve mesleginizi,cunku gercekten kendini yetistirmis olgun ,bilgili ve guzel konusan sizin yorumlarinizi okumayi seviyorum su siralar takip ettigim birisisiniz sizi ornek aliyorum.:)

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] aynen tanısalım , kişisel sayfama gözatarak başlayabilirsiniz :D

okudum sizi kendime benzettim :)Meliksah bence ben sizinle iyi anlasirim.Ilk.sizi gordugumde nedense nickiniz bana siyaseti cagdastirdi ve konusmaniz sizden iyi bir siyasetci olur bence :)Meliksahhhhh Kagan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri