Forumda Birisiyle Çıkıyorsunuz, O İlişki Bitince ?

---> Forum da biriyle çıkıyorsunuz peki ya o ilişki bitince ...

yok boyle bir ihtimal. o yuzden foruma takilmaya devam.

devam ederdım sonucta forum ondan ıbaret degıl

Sanalda sevgili olmaz ki, Sanki normal hayatta oluyormuş gibi yazdım.
Boş işler geçelim bu konuyu.

[BDenemeden bilemem :H[/B]

Karalar baglarim :D
Napiim hahat devam ediyor canim sagolsu..:R

:) Boyle birsey olmasi imkansiz,
Genel yorrum olarak. Biri gider bir baskasi gelir... :)

Forumdan, sanaldan aşk imkansız benim için. İmkanı, mümkünü olmayan birşey. Oldu var sayarsak, foruma takılacağımı sanmıyorum. Sonuçta bitmiş bir aşk var, sürekli gönderme yapıp o kişinin başka kişilerle aşk yaşamasını izlemektense, hatta kendi açımdan da forumdaki o kişiden ayrılıp, başka bir kişiyle çıkarsam ve o eski ayrıldığım kişinin gönderimleri bana karşı olursa bence ortada büyük bir yanlış var demektir. Bu yanlışın boyutlarını ben söyleyemem, ama anlamak isteyen anlar :) Daha fazla bir yorumum yok bu konuya :)

bu acidan hic bakmamistim girmem herhal ama bir iki sene sonra pekte umrumda olmaz gibim :))

---> Forumda Birisiyle Çıkıyorsunuz, O İlişki Bitince ?

Foruma girerken neticede hayatımızda kimse yoktu. Forumu da izdivaç olarak görmedik ama oldu da biriyle çıkmaya başladık. Ve sonra ayrıldık. Herkes yoluna bakabilecek olgunlukta olacaktır. Tabi bu durumlarda, karşılıklı kıskandırma yollarına gidilebilir. Bu kadar da kendini küçültmemek gerekir. Ama tabi başka birisiyle tekrardan birşeyler yaşanabilir mi? Elbette yaşanabilir. Saygı duymak gerekir. Foruma girmemezlik yapmam, niye yapayım? Dediğim gibi ilk geldiğimizde hayatımızda birisi yoktu. Foruma eğlenmek için gelmiştik.

Sap ile samanı ayırmak gerek.

Foruma girerken neticede hayatımızda kimse yoktu. Forumu da izdivaç olarak görmedik ama oldu da biriyle çıkmaya başladık. Ve sonra ayrıldık. Herkes yoluna bakabilecek olgunlukta olacaktır. Tabi bu durumlarda, karşılıklı kıskandırma yollarına gidilebilir. Bu kadar da kendini küçültmemek gerekir. Ama tabi başka birisiyle tekrardan birşeyler yaşanabilir mi? Elbette yaşanabilir. Saygı duymak gerekir. Foruma girmemezlik yapmam, niye yapayım? Dediğim gibi ilk geldiğimizde hayatımızda birisi yoktu. Foruma eğlenmek için gelmiştik.

Sap ile samanı ayırmak gerek.

+

Oyle bi ihtimalimin olmamasi ne kadar guzel :R istedigim gibi girip cikarim foruma oh

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri