---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Yemin Ederim 2 Gün Oldu 600 Msj İYi Vakit GEciyor ^^
B0LdP1L0t Banned 29 Mar 2012 #301 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Yemin Ederim 2 Gün Oldu 600 Msj İYi Vakit GEciyor ^^
AyPerisi Bayan Üye 19 May 2012 #303 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo çok komikti gerçekten okumaya başladığım anda bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim.forum acemiliğine gülüyorum zatenhadi bir yeminde benden olsun.
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo çok komikti gerçekten okumaya başladığım anda bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim.forum acemiliğine gülüyorum zatenhadi bir yeminde benden olsun.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 19 May 2012 #304 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo benim yemin etmeme gerek yok? ben kendimi iyi biliyorum,
SessizKiz Bayan Üye 3 Eyl 2012 #306 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Hadi Bende Yemin Ediyim... ( Yemin Ederim )
Néppox Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #309 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Çok büyük yemin bu ben tırstım :kk:
S Stinko Kayıtlı Üye 26 Mar 2013 #310 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. sıkıntııı bu hehehehhe Cık etmem
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. sıkıntııı bu hehehehhe Cık etmem
dejavuuu Kayıtlı Üye 11 May 2014 #313 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo yeni üyeyim önce forumu uzaktan biraz takip edeyim bakalım hayat varmı sonra yemin için bakarız
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo yeni üyeyim önce forumu uzaktan biraz takip edeyim bakalım hayat varmı sonra yemin için bakarız
E emirhan64 Banned 31 May 2014 #314 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo adamsın:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gf
suatizma Kayıtlı Üye 24 Eki 2014 #319 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo hahaha yemin ederim. yalnız benim****** forumda üyeliğim var onu saymazsak sıkıntı yok. reklam içermesin diye isim vermiyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Nis 2015
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo hahaha yemin ederim. yalnız benim****** forumda üyeliğim var onu saymazsak sıkıntı yok. reklam içermesin diye isim vermiyorum