Pâye
Kayıtlı Üye
---> Forum İmzaları, 2014 Forum İmzaları, İmzalık Sözler 2014, 2014 İmza Arşivi
Hatalı olduğumda beni sev Korktuğumda beni sar. Ve gittiğimde tut! Çünkü ihtiyacım olan herşey sensin...
...
En Zor Anımda Tanıdım Seni Bütün Dünyam Değişti Razıyım Senle Ölmeye Unutma Bunu SEVDİĞİM.. Güneş Olup Üstüme Doğdun Nedenim Var Dünyada Ellerin Gözlerin Sözlerin Şiir Tadında.. Deliler Gibi Aşığım Sana Duyduğun Her Söze Nolur İnanma Hayattan Seninle Zevk Alır Oldum Bu MutLuluĞu Çok Görme Bana.. Yer Yüzünde Gök Yüzünde Bu Kalp Senin İçin Atacak.. Duygularım Bir Anlık Değil Bir Ömür Senle Yaşayacak ♥
...
Gülümsemeyi keser misin bende kalp var ♥
...
+Ayrılmamız gerek ben gidiyorum
- Ben hemen bir kahve yapıyorum
+Gidiyorum diyorum kahvede nereden çıktı
-Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var derler gitme bir ümit işte belki kalırsın diye ...
...
Melheme gerek yok sevgilim sen sarılan kapanacak tüm yaralarım ♥
...
Siyahın matemi seni damatlıklar içinde gördüğümde yok olur ♥
Hatalı olduğumda beni sev Korktuğumda beni sar. Ve gittiğimde tut! Çünkü ihtiyacım olan herşey sensin...
...
En Zor Anımda Tanıdım Seni Bütün Dünyam Değişti Razıyım Senle Ölmeye Unutma Bunu SEVDİĞİM.. Güneş Olup Üstüme Doğdun Nedenim Var Dünyada Ellerin Gözlerin Sözlerin Şiir Tadında.. Deliler Gibi Aşığım Sana Duyduğun Her Söze Nolur İnanma Hayattan Seninle Zevk Alır Oldum Bu MutLuluĞu Çok Görme Bana.. Yer Yüzünde Gök Yüzünde Bu Kalp Senin İçin Atacak.. Duygularım Bir Anlık Değil Bir Ömür Senle Yaşayacak ♥
...
Gülümsemeyi keser misin bende kalp var ♥
...
+Ayrılmamız gerek ben gidiyorum
- Ben hemen bir kahve yapıyorum
+Gidiyorum diyorum kahvede nereden çıktı
-Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var derler gitme bir ümit işte belki kalırsın diye ...
...
Melheme gerek yok sevgilim sen sarılan kapanacak tüm yaralarım ♥
...
Siyahın matemi seni damatlıklar içinde gördüğümde yok olur ♥