Ühü bnsiz olcak İzmir he:D
S SanK0 Kayıtlı Üye 22 Eki 2007 #43 darkZet' Alıntı: bız warız espoır ben spy flan Genişletmek için tıkla ... gıderık tabe
DaNGeR Kayıtlı Üye 23 Eki 2007 #48 pat diyede buluşulurmu yaa bi kendimizi ayarlıyalım kimimizin okulu var kimimizin işi hafta sonu bi gün ayarlıcaz...!
pat diyede buluşulurmu yaa bi kendimizi ayarlıyalım kimimizin okulu var kimimizin işi hafta sonu bi gün ayarlıcaz...!
S SanK0 Kayıtlı Üye 23 Eki 2007 #49 ayarlıyak zate ama hafta sonunda dershane war nese kaytaracaz artık
-oZKan- Ceo Admin 30 Eki 2007 #55 yuh bole olmucak herhalde hadı bulusalım denmıcek gun belırlencek 2 hafta onceden haber verıllcek .. bende yonetım ıcınde konusmada genele gun vermeyın sevgılı admınım
yuh bole olmucak herhalde hadı bulusalım denmıcek gun belırlencek 2 hafta onceden haber verıllcek .. bende yonetım ıcınde konusmada genele gun vermeyın sevgılı admınım
a.l.o.n.e Bayan Üye 30 Eki 2007 #56 Ben aydındayım ama yeni uyenız olarak hafta sonu yapılırsa gelebılırım...TAbı aranısa kabul edersenıs
Ben aydındayım ama yeni uyenız olarak hafta sonu yapılırsa gelebılırım...TAbı aranısa kabul edersenıs
a.l.o.n.e Bayan Üye 30 Eki 2007 #58 OzKaN' Alıntı: sensız olmazkı Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım:170: o zaman hafta sonu olursa gelıorum demektır
OzKaN' Alıntı: sensız olmazkı Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım:170: o zaman hafta sonu olursa gelıorum demektır