abi bu cruel o arabayı ancak rüyasında görür
RanGeRs Kayıtlı Üye 21 Ara 2007 #22 LizarD' Alıntı: abi bu cruel o arabayı ancak rüyasında görür Genişletmek için tıkla ... :160:
cmm_sbnm Bayan Üye 21 Ara 2007 #27 benm babamn var ama benm sayılırrr bende kullanıyommm ahaha c5 sefiyorum arabamıııı
cmm_sbnm Bayan Üye 21 Ara 2007 #29 hee güzell araba yani çok hoşuma gidiyo ne biliyim bazıalrı c5 dediğimde ıyyk o araba mı iirenc falan diyolar ama sürüşü falan da çok rahat BENCE
hee güzell araba yani çok hoşuma gidiyo ne biliyim bazıalrı c5 dediğimde ıyyk o araba mı iirenc falan diyolar ama sürüşü falan da çok rahat BENCE
cmm_sbnm Bayan Üye 21 Ara 2007 #31 o da güzell ben kullanmayı kia cerato da öğrendim bu da ikincisi işte başka bi de opel corsa vardı ama o da park etmek amaçlı :S
o da güzell ben kullanmayı kia cerato da öğrendim bu da ikincisi işte başka bi de opel corsa vardı ama o da park etmek amaçlı :S
LizarD Banned 21 Ara 2007 #32 ben İlk Denemem KuŞ Marka Arabalarimizdan Şahİn İle Oldu Yok Hayir Haci Muratla :dd
ahmetizmir Kayıtlı Üye 21 Şub 2008 #36 benimkide işte ayağımı yerden kesiyo Ekli dosyalar images.jpg 4.1 KB · Görüntüleme: 4