Film Nasıl İndirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse bilmiyormu allah aşkına hngi siteden indirilir arama motoruna yazdım ama bir türlü indiremedim
 
Bu Anlatım www.ay-isigi.yahooboard.net Sitesinden Alıntı Yapılmıştır


Son zamanlarda en çok kullanılan ve en iyi ücretsiz dosya barındırma ve paylaşma servisidir.

Filmi izleyebilmek için, istediğiniz filmin altında listelenen linklerin hepsini indirmeniz gerekiyor, sırasıyla indirmeye başlayın o yüzden. Herhangi bir linke tıkladığınızda Rapidshare'ın sayfası açılacak, sayfanın alt kısımlarına kayarsanız ekrana şöyle bir görüntü gelecek:

snap56wu.jpg




Bu sayfada fare imlecinin olduğu yerdeki FREE butonuna basıyoruz. FREE butonuna basınca yeni bir sayfa açılacak, bu sayfada da aşağı doğru kayarsanız ve oradaki sayacın sıfırlanmasını beklerseniz sayaç sıfırlandıktan sonra ekrana şöyle bir görüntü gelecek:​

snap76kc.jpg


Bu sayfada da 3 haneli renkli harflerle yazlımış kodu hemen yanındaki boşluğa giriyoruz ve onun da yanındaki fare imlecinin olduğu yerdeki START DOWNLOAD butonuna basıyoruz. Bu butona bastıktan sonra eğer flashget veya dap programı kullanıyorsanız bu program dosyayı kendi indirmek isteyip açılacaktır. Bunu engellemek için de aşağıdaki resimde gördüğünüz İptal tuşuna basınız.

snap82zc.jpg


İptal tuşuna basınca bu sefer Internet Explorer'ın normal indirme penceresi açılacak:

snap99iz.jpg


Kaydet tuşuna basıp dosyayı kaydetmesi için bir klasör göstereceksiniz.
Ve mutlu son, dosyanız inmeye başlıyor.
Eğer Premium Account sahibiyseniz bu işlemlerle uğraşmayıp hem beklemeden hemde daha hızlı bir şekilde dosyaları indirebilirsiniz. Free kullanıcılar, 100mb dosya limitine yaklaştığında bir sonraki download için 10dk. bekletiliyorlar ve aynı anda sadece 1 dosya indirmelerine izin veriliyor. Premium kullanıcıları ise seçenekler bölümünden yapıcağı ayarlar ile sadece linklere tıklayarak, hiçbir şekilde beklemeden aynı anda sınırsız dosyayı indirebilirler. Unutmayın ki bir aylık üyelik sadece 7€ yani 12 YTL civarında. 12 YTL'ye bir DVD film bile alamazken, ay-isigi.yahooboard.net sayesinde internet bağlantınıza bağlı olarak DVD kalitesinde bir filmi yaklaşık 1 saat içerisinde indirebilirsiniz, bu da 1 günde yaklaşık 24 film eder. 24 tane DVD filmin piyasadaki değeri yaklaşık olarak 360 YTL, rapidshare sayesinde sadece 12 YTL. Son Karar sizin...

INDIRDIĞINIZ DOSYALARI NE YAPACAKSINUZ? PARÇALARI NASIL BIRLEŞTIRECEKSINIZ?
Filmler paylaşılırken dosya barındırma sitelerinin koydukları sınır nedeniyle ve kullanıcıların daha rahat indirmeleri için Winrar veya benzeri programlar ile parçalara bölünür ve o şekilde paylaşılırlar. Sizler Filmlerdeki tüm partları indirdikten sonra aynı klasörde toplamalı ve aşağıdaki işlemleri yapmalısınız.
Öncelikle makinanızda Winrar'ın yüklü olduğundan emin olun.
Yüklü değilse DOWNLOAD WINRAR FULL

Sıra geldi filmi çıkarmaya. Bütün parçalar aynı klasörde ve eksiksiz olmalı.

1_1.jpg


Daha sonra herhangi bir part'a tıklayıp açıyoruz.

1_2.jpg


Filmimiz orda.. Mouse'un sol tuşu ile çekip alıyoruz dışarı..

Burda dikkat edilmesi gereken şey film bölünürken şifrelenmiş olabilir. Eğer aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşırsanız film linklerini aldiğiniz konudan şifreyi alıp giriniz.

(ŞIFRELER GENELLIKLE FILM'IN PARTLARININ LINKININ BULUNDUĞU SAYFAMIZDA EN AŞAĞIDA RAR ŞIFRE: IBARESIYLE YAZILMIŞTIR. EĞER ŞIFRE GEÇERSİZ İSE LÜTFEN BİR E-MAİL İLE BU DURUMU ILGILILERE BELIRTINIZ.)

sifrevd0.gif


Aşağıda görüldüğü gibi film arşivden çıkmaya başlayacaktır.

1_3.jpg


Eğer hata varsa hangi parçada hata verdiğine dikkat edin ve indirdiğiniz yerden tekrar indirin. Genelde sorun çözülüyor ama hala aynı parçada hata verirse linki bozuktur.

Bu durumda yapmanız gereken tek şey yine siteden filmin ismini verip, bozuk olan part'ı belirtip bize haber vermeniz. En kısa zamanda linkler yenilenecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst