fikrini söylemeyenın msnı hacklensın

ßeßiş

Bayan Üye
yhaa arkadaslar benım sevgılım cok acayıp bırı benı cok sevıyo bundan emınım ama yeterınce ustume dusmuyo bana iltifat etmesını benı sımartmasını istıyormm...... sadece buda deil onun ilgisini nası cekerım . işin kotu yanı kaybetme korkusu yok var ama sana çaktırmıyorum dıyo ama ınamıyorum.bana en yakın zamnda yardım edın fıkrınızı soyleyın.ıhtıyacım war :19::147:

Bunları söylüyor ve inanmıyorsan seni sevdiğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki :)

Bunları söylüyor ve inanmıyorsan seni sevdiğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki :)

kız milleti dicem ayip oLcak yine :67:

Bencede Sana bunLari Yapmayan ßirisinin nasiL sevgisine inanabiLiyorsun.

Bence Karsindakini Simartmak , iLtifat Etmek a$k'ın Tadı Tuzudur..

Sana Dahada baska dicek biseyim yok yani kisa ve öz..

Hmm doRuyu sölemek gerekırse bana biri böLe yaBsa bırakırm yanee bencede seni sevmıo Onu etkilemene qrek yok seven ztn sevdginden hoşlanr ona iltfat eder bunlar olmadan neyleyim ben o manıtayııı:)

öldürmüssünüz ya ..

peki sen istedigin ilgiyi ona verdiginden eminmisin _?

ki her insan gosteremez emin ol.. asik olan gosterir demeyin.. degisebiliyor.. kestirip atma.. OzKaninda dedigi gibi birde dekolte olmasada kiskandirmayi dene bakalim :) ne cikicak

ya bu çocuklar aşkı oyuncak falan zannediolar heralde ben 15 yaşında kendimi hatırlamıyorum bile :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri