İçindekiler;
200 gr Bezelye, 50 gr California Calrose Pirinci, tavuk suyu, 1.2 lt su
3 yemek kaşığı fesleğen, 2 adet kabak, 2 yeşil soğan, 50 gr parmesan peyniri (süslemek için)
1 miktar kıtır ekmek, çorba üstüne
Hazırlanışı;
Büyük bir tencerede, bezelyeyi, Pirinci, suyu ve tavuk suyunu koyup kaynatın. Ateşin altını kısın, kapağını kapatıp 35-45 dakika bezelye yumuşayana kadar pişirin. İçine fesleğeni, kabağı ve yeşil soğanı ekleyip 5-10 dakika kadar kaynatın. Daha sonra servis tabaklarını parmesan peynir ve kıtır ekmek ekleyerek hazırlayın.
200 gr Bezelye, 50 gr California Calrose Pirinci, tavuk suyu, 1.2 lt su
3 yemek kaşığı fesleğen, 2 adet kabak, 2 yeşil soğan, 50 gr parmesan peyniri (süslemek için)
1 miktar kıtır ekmek, çorba üstüne
Hazırlanışı;
Büyük bir tencerede, bezelyeyi, Pirinci, suyu ve tavuk suyunu koyup kaynatın. Ateşin altını kısın, kapağını kapatıp 35-45 dakika bezelye yumuşayana kadar pişirin. İçine fesleğeni, kabağı ve yeşil soğanı ekleyip 5-10 dakika kadar kaynatın. Daha sonra servis tabaklarını parmesan peynir ve kıtır ekmek ekleyerek hazırlayın.