Ferhat'ın hedefi İngiltere

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
Galatasaraylı futbolcular Ergün Penbe ve Ferhat Öztorun, Marmara Üniversitesi'nde düzenlenen panelde öğrencilerle biraraya geldi. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeki panelde öğrencilerin sorularını cevaplandıran futbolculardan Ergün Penbe, futbol hayatını 1 yıl daha sürdürmek istediğini belirterek, "Futbol dışında başka bir işle uğraşmıyorum. Türk futboluna katkı sağlamak için futbol hayatımın ardından da teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum" dedi. Bir öğrencinin sorusu üzerine, unutamadığı kötü bir anısını anlatan Ergün, "UEFA Kupası'nı kazanmamızın ardından Süper Kupa maçında Real Madrid ile karşılaşacaktık. Maç kadrosunda olmadığımı, soyunma odasında formamın olmadığını görünce çok sinirlendim. 18 kişilik kadroda olmayışımdan dolayı çok üzüldüm" diye konuştu.


Tecrübeli futbolcu, takım arkadaşı Ferhat Öztorun ile ilgili bir soruya ise, "Ferhat bana benziyor. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet verecek. Soğukkanlı bir futbolcu. Arda, Sabri, Ferhat gibi genç futbolcuların çok çalışması gerekiyor. Onların iyi yerlere geleceğine inanıyorum" cevabını verdi. Maç içinde sadece karşılaşmaya konsantre olduğunu vurgulayan Ergün, hakem ve seyirciden uzak kaldığını ve böylece de başarılı olduğunu söyledi.

Ergün, Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli futbolcusu Carrusca ile ilgili bir soru üzerine ise, "Carrusca'nın uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum. Takımda kalması halinde ilerleyen yıllarda çok başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı ekibin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadığı maçta 2-0'dan 3-2'lik galibiyete uzanmasının hatırlatılması üzerine Ergün, o maçın devre arasında herhangi bir konuşmanın geçmediğini, sadece Galatasaray'ın o zamanki teknik direktörü Mircea Lucescu ile Hagi'nin bir pozisyon nedeniyle tartıştığını ve o tartışmanın kendilerini motive ettiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı genç futbolcu Ferhat Öztorun ise Galatasaray'ın genç futbolculara önem veren bir kulüp olduğunu, ancak büyük kulüplerde hataya yer olmadığını söyledi. Gelecekte futbol hayatını Avrupa'da sürdürmeyi hedeflediğini de kaydeden Ferhat, Avrupa'ya transferinin sözkonusu olması durumunda öncelikli tercihini İngiltere'den yana kullanmak istediğini ifade etti. Genç futbolcu, mevki olarak Türkiye'den Ergün ve Abdullah Ercan'ı, Avrupa'dan da Lizarazu'yu kendine örnek aldığını sözlerine ekledi.

Bu arada Ergün Penbe, panelin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken; ligin 27. haftasında Kayseri Erciyesspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Kayseri Erciyesspor bizim maça iyi hazırlanıp, çok asılacak. İyi bir maç olacağına inanıyorum. Defans olarak çok iyiler. Ama biz de şampiyon olmak istiyorsak, bu maçı kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Seyircisiz bir maç olacak. Umarım, televizyon başında maçı izleyenler maçtan keyif alırlar. İnşallah, hak eden kazanır ama biz kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile uzun yıllar birlikte oynadığının hatırlatılması üzerine de Ergün, "Bülent Korkmaz ile yıllarca aynı formayı ıslattık. Bülent'i çok seviyorum. Oda arkadaşlığı da yaptım. Hala arkadaşlığımız devam ediyor. Onun aldığı kötü neticeler beni de çok üzüyor. Trabzonspor mağlubiyetlerine de çok üzüldüm. İnşallah, hak ettiği yerlere gelecektir. Çünkü Bülent, çok azimli ve hırslı. Kazanmayı seven bir yapıya sahip. Kayseri Erciyesspor'u iyi yerlere getireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

03.04.2007

Kaynak : İHA
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst