Fenere niye dü$man Herkez Sizce ?

Tarz Meselesi Bence..

Senin Tuttugun takimda yabanci yokmu ? Sen Corum Sporumu tutuosun ? :)

tuttugum takımda yabancı varda her maca 6 yabancıyLa cıkmıyoruz :) fener macında yabancı yoktu ;)

fenerde yabancılar yetmiyor gibi , yabancı oyuncuları turk yapıyorlar :)

€d!ZzZ;391379' Alıntı:
tuttugum takımda yabancı varda her maca 6 yabancıyLa cıkmıyoruz :) fener macında yabancı yoktu ;)

fenerde yabancılar yetmiyor gibi , yabancı oyuncuları turk yapıyorlar :)

Türk oLmalari Kötü bi$eymi ?

Biz Türk Insanlarina Bütün Devletteki Vatandaslar hayrandir Bakma o kadar oLaylar yasasakta..

Bence Türk oLmalarindan Güzel Bisey yok.

Hangi Takimi tuttugunu biLmiorum Ama Takiminin parasi oLsun Senin takiminda aLir yabanci..

Senin Veya Benim iStegime Göre Yönetilmiyor Takimlar malesef.

Türk oLmalari Kötü bi$eymi ?

Biz Türk Insanlarina Bütün Devletteki Vatandaslar hayrandir Bakma o kadar oLaylar yasasakta..

Bence Türk oLmalarindan Güzel Bisey yok.

Hangi Takimi tuttugunu biLmiorum Ama Takiminin parasi oLsun Senin takiminda aLir yabanci..

Senin Veya Benim iStegime Göre Yönetilmiyor Takimlar malesef.

dogru soyluyorsun asLında mehmet aurelio turk oldu milli takımımızda oynuyor . .

bizde yabancı var baba ama sen anlamıyorsun biz ne zman full yabancıyla sahaya cıktık diyorum :)

evet ikimizin istegi uzerine kurulmuyor takımlar . .

Aynen katılıyorum sana dieseL ; yaßancı futbolcu bile oynasa sonuçta takım Türk takımı ; o da bu takım için çalışıyor elbette :)

€d!ZzZ;391393' Alıntı:
dogru soyluyorsun asLında mehmet aurelio turk oldu milli takımımızda oynuyor . .

bizde yabancı var baba ama sen anlamıyorsun biz ne zman full yabancıyla sahaya cıktık diyorum :)

evet ikimizin istegi uzerine kurulmuyor takımlar . .

Bence Her ikiside Insan Ve Her ikiside Ayni Sartlar Altinda Ögreniyorlar Futbolu.

Ama Fenerbahce Yabanciya Agirlikli Futbolcu Aliyor. Özellikle Taninmis Futbolcular Carlos Gibi..

Tarz meseleSi dedim ya.

bnde sevmiyorum ama fenerlilerin parasının olması onları kötü takım yapmıyo yada sırf yabancı oyuncu almalarından kaynaklanan bi başarı sağlamıyolardır..fenerli olsam sizinde paranız olsaymış derim diğer takımlara ama gıcık oluyorum sevmiyorum itici bi takım işte:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri