Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zaman oldu şimdi bulamadım twitterda eskilere falanda gittim ama göremedim..
arkadaşın biri Alex'e; bir eşin daha var mı Alex merak ediyorum!! yazmıştı o da gerçek anlamıyla sorduğunu sandı sanırım yok demişti ciddi ciddi
Gökay Iravul @gkayravul
Fenerbahcenin yikilmayacagini boylesine zor bir donemden 2 kupa finali oynayip Tr kupasini kazanarak herkeze ispatlamis olduk...
Gökay Iravul @gkayravul
Bu ekibin bir parcasi oldugum icin kendimi coksansli hissediyorum.ilk gunden beri hep destek veren taraftarimizada cok tesekkurler.
bedri baykam @meettheturk
Fenerbahce 2011-2012: Kupa sampiyonu, ligin yarim puan farkla 2. Cisi..1001 sabotaja ragmen ve uluslararasi ser cephesine ragmen!Helal sana!
Bekir İrtegün [MENTION=43428]bekir[/MENTION]tegun
böyle bir sezonu yasadiklarimiza rağmen kupa ile kapatmamiz cok sevindirici oldu.desteklerinize minnettariz.hepimize gecmis olsun.selamlar
Caner Erkin [MENTION=54263]canere[/MENTION]rkin9
Böyle bir zor zamanda bana ve arkadaşlarıma verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum Fenerbahçemizin büyüklüğünü hep birlikte ispat ettk
Caner Erkin [MENTION=54263]canere[/MENTION]rkin9
Böyle bir zor zamanda bana ve arkadaşlarıma verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum Fenerbahçemizin büyüklüğünü hep birlikte ispat ettk