![]() |
![]() |
hicbirseyi dogru duzgun yaptikmida macida dogru duzgun izleyelim bekliyelim???
Bu CEZALAR AZ BILE.......
yineee yaptıılar çirkeflıklerınııııı
çirkeflik miiiiiiiiiiihahaha
![]()
yok aksine benim hoşuma gitti, senin zoruna gitmiş belli![]()
videoyu izle izledikçe de taraftar neymiş gör![]()
hani alınmayacaktı rakip taraftar, maça 1-2 saat kala kararlar değişiyor bunlarada insanlık yaramıyor kapıları kırıp cam çerçeve indiriyorlar. Beklediyordum maça izin çıkacağını fenevbahçe sonuçta
"Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum Fenerbahçe taraftarı dün stad falan basmadı. Baskın tanımı işin esprisidir.Yasa dışı,insanlık dışı,çağ dışı uygulamalara maruz kalan taraftarımızın isyanıdır.Sahte bilet,eski bilet turnikeleri bozmuş masallarına inanmayın.Dün yaşananların tek sorumlusu BJK Yönetimi ve Emniyet’tir.Kimse olayların aslını bilmeden atıp tutmasın!
Ben kapının en önündeydim içeri turnikeden bileti okutarak giren ilk 50-100 kişiden biriyim,kapıya Polis,Çevik Kuvvet gelene kadar kapılar açılmadı.Sıkışmaktan saatime ve telefonuma bakamadım ama tahmini 19:30 gibi kapılar açıldı.Kapıda tek tek biletlere bakılarak,orijinal olup olmadığı,rakip tribün olup olmadığı ve maç tarihi kontrol edildikten sonra turnikenin olduğu bölüme alındık.Bazı taraftarlarımızın biletleri terden ıslandığı için turnikeler okumadı.Onları bile bilet sahte diye çıkarmaya çalıştılar.Bileti olmayan kapıdan geri döndürüldü.Yani turnikelere orijinal bileti olmayan sokulmadı.19:30’da açılan kapıdan 1 kişinin aranıp içeri alınması ortalama 15-20 saniye sürerken dışarıdakilerin içeri girmesi mucize gibi bir şeydi.Ben girdikten sonra da dışarıda bu duruma dayanamayan ve daha hızlı girmek isteyen taraftarlarımıza polisin müdahale ettiğini öğrendik ve biz içerken dışarı çıkmak istedik.Dışardan içeri girenler kan ter içinde yüzü gözü kızarmış halde giriyordu.Kameralar nerdeymiş Tv’den izleyince gördük.Ne dışarıdaki ne de içeride ki rezaleti görüntüleyecek tek bir kamera yoktu.Fb taraftarını suçlayacak delil arama peşindelermiş!Maç saati gelince daha fazla polise ve biber gazına dayanamayan taraftarımız müze kapısına yüklenmişler ve içeriye ordan girmek zorunda bırakılmışlardır.İnsanlık dışı uygulama ve müdahalelere maruz kalan Fenerbahçe taraftarı her şeye rağmen takımının yanında olmayı başarmıştır.Masalcılar okusun."
[/COLOR]
[/LEFT]
Ha bu arada bugün Fenerbahçe ile Fenevbahçe'yi karıştıran , yarın neyse..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.