Fenerbahçe, Iverson Tanımadı: 74-67

---> Fenerbahçe, Iverson Tanımadı: 74-67

Iverson bitebilir ki adamın henüz İkinci maçı ve 2 yıldır Basketbol oynamayan birinden bahsediyoruz.Bizden aldığı 2 milyon ama getirdiği Milyonlar ve manevi değerleride olacak bunuda göz ardı edemeyiz.

he bızım carlos olayı yani:D

Yapma Yahu.. Anelka Olayına Nasıl Karşı Olabilirsin ki :D

cunkulun anelka daum kurbanı oldu yanlıs yerde oynatılda vs....

dedıgın gıbı bızde duzen tutmamıs olsaydı once boltonda sonrada chelsea da yaptıkları ortada adamın...

cunkulun anelka daum kurbanı oldu yanlıs yerde oynatılda vs....

dedıgın gıbı bızde duzen tutmamıs olsaydı once boltonda sonrada chelsea da yaptıkları ortada adamın...

Yok Ben Zaten Anelka'ya Kötü Futbolcu Demiyorum.. Mesela Del Bosque Beşiktaş'ta 1-2 Ayda Kovuldu. Ama Sonra İspanya ile Dünya Şampiyonu Oldu... Bizde Bir Tuhaflık Var Zaten.. :D

Ne Kadar İsim Yapmış Adam Varsa Bizim Ülkede Rezil Olup Öyle Gidiyor Zaten :D Misimović, Rijkaard, Lincoln, Anelka, Ortega, Aragones, Del Bosque... :p İstemediğin Kadar Örnek Verilebilir... Ve Son Kurbanlar Schuster, Guti, Q7 Ve Iverson...

Neyse... Fenerbahçe'mi Tebrik Ediyorum..
Altını kuma düşürürsün tozlanır.Ama yine altındır değeri vardir.
Örnekte verdiğin Del Bosque İspanyayı Dünya şampiyonu yaptı.Oysaki bizden gitmişti.Demekki neymiş o bir altın.
Keza Anelka Chealseyle Beraber Şampiyon şuanda.Diyemezsin rezil diye.Çünkü piyasadadır.Ne zaman ki altın fiyatları düşer ( Futbol piyasası kasıt olarak ) İşte o da o zaman değer yitirir.

Gutide
,Iversonda,Rezil olmazlar,Marka olmuşlardır.11-12 Yaşınki çocukların dillerinde ben Iversonum,Sen M.Jordan ol.Ben Gutiyim Ara pasları ben atacağım olmuşlardır.

Kimse Lincoln,Misimovic olmayı kabul etmez.

Anlyacağın Kurban tespitlerin doğru.Ama sonlarını düşünmen yanlış.:)

he bızım carlos olayı yani:D
Sizin Carlostan daha ucuz ve daha Piyasalı.xD

Örnekte verdiğin Del Bosque İspanyayı Dünya şampiyonu yaptı.Oysaki bizden gitmişti.Demekki neymiş o bir altın.
Keza Anelka Chealseyle Beraber Şampiyon şuanda.Diyemezsin rezil diye.Çünkü piyasadadır.Ne zaman ki altın fiyatları düşer ( Futbol piyasası kasıt olarak ) İşte o da o zaman değer yitirir.

Gutide
,Iversonda,Rezil olmazlar,Marka olmuşlardır.11-12 Yaşınki çocukların dillerinde ben Iversonum,Sen M.Jordan ol.Ben Gutiyim Ara pasları ben atacağım olmuşlardır.

Kesinlikle Çok Haklısın... Guti ve Iverson Bu İki İsim Birer Efsane.. Geçmişleri Başarılarla Dolu.. Real Madrid Gibi Bir Kulübe 15 Yıl Hizmet Etmiş Bir Futbolcudan Bahsediyoruz.. Umarım Burda Çok Başarılı Olurlar. Ama Önümüzdeki Örneklere Bakarsak Karamsarlaşmıyor Değiliz.. :D Benim Sorguladığım Şey Bu Adamlar Bizim Ülkemize Gelince Neden Başarılı Olamıyor ? Guti Ve Iverson'ı Bekleyip Göreceğiz.. Ama Misimovic Almanya'da Oynadığı Futbolun Yarısını Bile Oynayamıyor Buraya Gelince... Genel Bir Soruna Dönüştü Bu... :D

Gutide

Kesinlikle Çok Haklısın... Guti ve Iverson Bu İki İsim Birer Efsane.. Geçmişleri Başarılarla Dolu.. Real Madrid Gibi Bir Kulübe 15 Yıl Hizmet Etmiş Bir Futbolcudan Bahsediyoruz.. Umarım Burda Çok Başarılı Olurlar. Ama Önümüzdeki Örneklere Bakarsak Karamsarlaşmıyor Değiliz.. :D Benim Sorguladığım Şey Bu Adamlar Bizim Ülkemize Gelince Neden Başarılı Olamıyor ? Guti Ve Iverson'ı Bekleyip Göreceğiz.. Ama Misimovic Almanya'da Oynadığı Futbolun Yarısını Bile Oynayamıyor Buraya Gelince... Genel Bir Soruna Dönüştü Bu... :D
İkinci dünya ülkesiyiz.Hala Kafatasçıyız.Çalişan Beyinden çok Konuşan ağızlar var.Günü birlik yaşıyoruz.Sorunun %99 u bizde %1 lik kısımsa Misimovicin kısmı (:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri