Fenerbahçe, Iverson Tanımadı: 74-67

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye

İLK 5'LER

BEŞİKTAŞ COLA TURKA: Allen Iverson, Mire Chatman, Serhat Çetin, Cevher Özer, Fedor Likholitov

FENERBAHÇE ÜLKER: Roko Ukic, Ömer Onan, Emir Preldzic, Darius Lavrinovic, Kaya Peker

MAÇTAN DAKİKALAR

BİRİNCİ ÇEYREK
- Hava atışıyla maç başladı....İlk hucüm Beşiktaş'tan....
- Karşılaşmanın ilk sayısı Beşiktaş'tan...6-0
- Fenerbahçe'nin ilk basketi Preldzic'ten geldi...6-2
- Ömer Onan'dan bir sayı... 6-5
- Ömer Onan'dan takımını öne geçiren 3 sayılık basket... 11-8
- Skora eşitlik geldi... 17-17
- Fenerbahçe'de Oğuz'dan bir basket.. 21-19
- Fenerbahçe Tomas'la öne geçiyor... 21-25
- İLK ÇEYREK SONUCU...21-27

BEŞİKTAŞ CT 21-27 FENERBAHÇE ÜLKER

İKİNCİ ÇEYREK
- İkinci çeyreğin ilk sayısı Fenerbahçe'den geldi... 21-29
- Fark 10 sayıya çıktı... 21-31
- Likholitov'dan müthiş bir smaç... 23-31
- Durum... 27-31
- Likholitov'dan bir sayı daha....29-31
- 29-34...
- Lavrinovic hücum ribandunu sayıya dönüştürüyor...29-37
- Fenerbahçe farkı 10 sayıya çıkarıyor...29-39
- Iverson yerini Chatman'a bıraktı ve ikinci çeyrekte hiç oynamadı...
- Beşiktaş farkı indirmeye çalışıyor...33-39
- Fenerbahçeli Tomas'ın bir serbest atışı başarılı... 33-40
-Durum...35-40
-İKİNCİ ÇEYREK SONUCU...35-40

BEŞİKTAŞ CT 35-40 FENERBAHÇE ÜLKER

ÜÇÜNCÜ ÇEYREK
-Üçüncü çeyreğin ilk basketi Cevher'den...37-40
- Beşiktaş'tan Likholitov 'un 2 serbest atışı başarılı....39-42
- Beşiktaşlı Bekir'den 3 sayılık atış...42-44
- Skora denge geldi...44-44
- Kinsey'in 2 serbest atışı da başarılı...44-46
- Beşiktaş öne geçti...49-46
- Beşiktaş'ın 51-46'lık üstünlüğü bulunuyor...
- Allen Iverson ligdeki ilk sayısını atıı... 53-46
- Mirsad'dan 3 sayılık basket... 53-49
- ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU...53-53

BEŞİKTAŞ CT 53-53 FENERBAHÇE ÜLKER

DÖRDÜNCÜ ÇEYREK
- Son çeyrek Beşiktaş'ın sayısıyla başladı...55-53
- Ömer Onan 3 sayılık basketiyle Fenerbahçe'yi öne geçiriyor... 55-56
- Serhat Ömer'e cevap verdi... 58-56
- Fenerbahçe tekrar öne geçmeyi başardı... 58-62
-Durum...58-64
- Maçta art arda 3'lükler geliyor... 61-67
- Chatman'ın 2 serbest atışından birisi isabetli...62-67
- Fenerbahçe adım adım farka gidiyor... 62-69
- Likholitov'dan bir isabetli atış...63-69
- Ve durum...63-71
- Son çeyrek kıran kırana mücadeleye sahne oluyor....66-71
- Durum...67-71
- Mirsad'ın bir serbest atışı başarılı....67-72
- DÖRDÜNCÜ ÇEYREK SONUCU 67-74

---> Fenerbahçe, Iverson Tanımadı: 74-67

Beşiktaşı yenmiş olabilirsiniz ama Iversonu Bireysel Olarak tanıdınız.xD

Oyundayken Öndeydik.O çıktı Fener Öne Geçti Girdiğinde Farkı Kapatıp Feneri yakaladık.

Bakmayın 2 Sayı Attığına Fener yediği 67 sayının kaçını Iverson oyundayken kaçını O Oyun dışıyken yemiş.Üstelik Iverson Fazla süre alamadı.xD

Burak Bıyıktay olduğu sürece bu takımdan umut yok.Ne zaman ki Basketbolu bilen biri gelir,O zaman işler değişir.

camur at ızı kalsın tum bjklıler aynı felsefeyı tasıyo yaaa:D

yok q7 olsa batmanpetrolspora 5 atardık gutı olsa kırıkhanspora 10 atardık:D

len bole kendınızı ne savunuyonuz:D

basketbolda tek takım tek buyuk fenerbahcedır alla alla

sen gıt barcayı yen onu yen bunu yen sonrada sadece ıverson gelsın o olsa yenerdık oynatılmadı fazla bılmem ne bılmem ne:D

emzıkmı verelım mendılmı yoksa ıkısı bır aradamı olsun :D:D

Sakin ol şampiyon.
icon7.gif

Fenerin galibiyetine laf eden tek bir cümlem yok.Ama öyle bir lanse etmişsin ki Feneri kötülemişim gibi bir his uyandırdın
xD

Ben başlığa ithafen Yazmıştım Iverson ile ilgili cümleleri.
xD

Öz eleştiri bile var yorumumda.

Emziğinizde sizde kalsın mendilinizde bize 40 yılda bir size yılda bir mutlaka lazım oluyor.:pp

laf edemezsın zaten ortagım ancak ben laf edebılırım kendı takımıma :p:D:D

yok sızın herzamankı bahanelerınızı yazdım yerı gelmısken q7 ıle gutıyıde yıteleyım dedım araya :D

hep aynı bahanenın arkasına saklanıyonuzda basket olsun futbol olsun :D

iverson naptıki akın futbolmu bu ıversonun kac sayısı var kac asissti kac bloğu var

bence hiç bişi yapmadı kendımızı tatmin etmeyelim please xD

Size İsviçre Başbakanı bile laf ediyor.Haberin yok galiba.xD

Kahvede ki futbol eleştirmenleri senin o dediğin kitle.xDSonucların Q7,Gutiye bağlanması düz mantıktır Neticede.

İki sene önce Double yaparken Fenere Kupada 4 itelemiş,Ligde ise bilmem kaç puanlık farkı kapatıp şampiyon olmuştuk.xDBunun bilince olan insan Q7,GUti,I3 transferlerinin arkasına sığınmaz.:pp

Basketbolda Kayalı,Shumpertli,Sinanlı,Atamanlı Kadromuz şampiyon olamadı neyin bahanesini yapabiliriz.Sırf Parazit olsun diye atılan şeyler ortaya :)

İki sene önce Double yaparken Fenere Kupada 4 itelemişLigde ise bilmem kaç puanlık farkı kapatıp şampiyon olmuştuk.

6 senede bır olur boyle yanlıslıkla alınan kupalar :D

bknz: bır besıktaslı kı yonetımdekı bı bjklı sansa kazanılmıs kupalar olarak bahsetmıstı bunları :D:D

ayrıca hakkaten kac sayı attı ıverson :D

basketbol tartışmasında bile konu futbola döndü xD

6 senede bır olur boyle yanlıslıkla alınan kupalar :D

bknz: bır besıktaslı kı yonetımdekı bı bjklı sansa kazanılmıs kupalar olarak bahsetmıstı bunları :D:D

ayrıca hakkaten kac sayı attı ıverson :D

Tipik Fenerbahçeli yorumu.Alınan Kupa Yanlıslık.xD Galatasarayın En Çok şampiyonluğunu gören Fenerbahçe başkanıda Gesenin Uefa Kupasını tesadüf olarak görmüştü.:pp

Bahsettiğin kişi Levent Erdoğan.Kazanılan kupaların Beşiktaşın taraftarının duasıyla aldığını söylemişti.Kongreden sonra,Yani Yönetime alınmadıktan sonra.xD Anlayabiliyorsundur umarım neden dediğini :pp

2 sayı attı.

Ne yapıp yapmadığını Ömere sor canım o daha iyi anlatır.xD
Nba nin en cok sayı atan oyuncularından biri olan beşiktaşın cocugu allen iverson size geliyor ve macta attıgı sayı 2 xD

ondan sora gelmiş iverson ömere ne yaptı diyosun naptı o boyuyla perdelememi yaptı xD

Tipik Fenerbahçeli yorumu.Alınan Kupa Yanlıslık.xD Galatasarayın En Çok şampiyonluğunu gören Fenerbahçe başkanıda Gesenin Uefa Kupasını tesadüf olarak görmüştü.:pp

Bahsettiğin kişi Levent Erdoğan.Kazanılan kupaların Beşiktaşın taraftarının duasıyla aldığını söylemişti.Kongreden sonra,Yani Yönetime alınmadıktan sonra.xD Anlayabiliyorsundur umarım neden dediğini :pp

2 sayı attı.

ne yanı bjk de gorev yapmıs bırısı yonetıme alınmayınca bjk yı sattımı dıyosun bu daha korkunc :D:D

yahu akınım adam 2 sayı atmıs sende onu savunuyosun yaaa bende bı 20 yı kafadan devırdı sanıyorum :D:D
basketbol tartışmasında bile konu futbola döndü xD

spor bir butundur :D

ne yanı bjk de gorev yapmıs bırısı yonetıme alınmayınca bjk yı sattımı dıyosun bu daha korkunc :D:D

yahu akınım adam 2 sayı atmıs sende onu savunuyosun yaaa bende bı 20 yı kafadan devırdı sanıyorum :D:D
Levent Erdoğan gibilerin Bjk ismiyle bir arada Kullanmak bile Abestir.xD Bknz. Beşiktaştan Menfaat Bekleyen Bilmem kimden beklesin.:)

Hayatında Iverson mu gördün de adamı kötülüyorsun.
xD İstatistik olarak 20 sayı bulamadı ama en azından Fenerden 20 sayı çaldı diybilirim.Tekrarlatmayın bana aynı şeyleri.xD Ömer Onanın Iverson saha içindeki istatistikleriyle,Iverson oyun dısındayken ki İstatistiklerini görürseniz Iversonun saha içinde olmasının bile yettiğini anlarsınız diyeceğim ama şüpheliyim.xD

Nba nin en cok sayı atan oyuncularından biri olan beşiktaşın cocugu allen iverson size geliyor ve macta attıgı sayı 2 xD

ondan sora gelmiş iverson ömere ne yaptı diyosun naptı o boyuyla perdelememi yaptı xD
xD

Üstte açıkladım ama umutsuz vakasın canım.xD

Levent Erdoğan gibilerin Bjk ismiyle bir arada Kullanmak bile Abestir.xD Bknz. Beşiktaştan Menfaat Bekleyen Bilmem kimden beklesin.:)

Hayatında Iverson mu gördün de adamı kötülüyorsun.
xD İstatistik olarak 20 sayı bulamadı ama en azından Fenerden 20 sayı çaldı diybilirim.Tekrarlatmayın bana aynı şeyleri.xD Ömer Onanın Iverson saha içindeki istatistikleriyle,Iverson oyun dısındayken ki İstatistiklerini görürseniz Iversonun saha içinde olmasının bile yettiğini anlarsınız diyeceğim ama şüpheliyim.xD

xD

Üstte açıkladım ama umutsuz vakasın canım.xD

annadım yanı 94 e 67 bıtecekken 74-67 bıttı yanı bunu demeye getırıyosun :D:Dhımm tamam ozaman :D:D

ayrıca ıversonun karıyerıne laf atan yok adama kotu bısı yazsam net alemı komple bırlık olur soverler bana ama bjk dekı bıtmıs halı be bebısım :Dyanı gıtsın kırlılerını sepete atsın artıkın :D:D

Ne Kadar İsim Yapmış Adam Varsa Bizim Ülkede Rezil Olup Öyle Gidiyor Zaten :D Misimović, Rijkaard, Lincoln, Anelka, Ortega, Aragones, Del Bosque... :p İstemediğin Kadar Örnek Verilebilir... Ve Son Kurbanlar Schuster, Guti, Q7 Ve Iverson...

Neyse... Fenerbahçe'mi Tebrik Ediyorum..

annadım yanı 94 e 67 bıtecekken 74-67 bıttı yanı bunu demeye getırıyosun :D:Dhımm tamam ozaman :D:D

ayrıca ıversonun karıyerıne laf atan yok adama kotu bısı yazsam net alemı komple bırlık olur soverler bana ama bjk dekı bıtmıs halı be bebısım :Dyanı gıtsın kırlılerını sepete atsın artıkın :D:D

Yok onu demeye getirmiyorum,istesemde getiremem ama sen öyle anlayabilirsin.xD Çünkü o dediğin imkansız birşey.Akatlarda Ülker sporun o kadar fark attığını nerde görmüşsün.xD
Geçen senelerin Ülker maçlarına bakabilirsin.xD

Iverson bitebilir ki adamın henüz İkinci maçı ve 2 yıldır Basketbol oynamayan birinden bahsediyoruz.Bizden aldığı 2 milyon ama getirdiği Milyonlar ve manevi değerleride olacak bunuda göz ardı edemeyiz.xD

Ne Kadar İsim Yapmış Adam Varsa Bizim Ülkede Rezil Olup Öyle Gidiyor Zaten :D Misimović, Rijkaard, Lincoln, Anelka, Ortega, Aragones, Del Bosque... :p İstemediğin Kadar Örnek Verilebilir... Ve Son Kurbanlar Schuster, Guti, Q7 Ve Iverson...

Neyse... Fenerbahçe'mi Tebrik Ediyorum..

yok daha cok erken guto q7 shuster ıverson ıcın.....

ayrıca anelkanın olayınada karsıyım

bır fenerlıyı elestırttırme bana sımdı :D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri