Fb 2- Gs 1 18 Mart Derbi Mac Anlatimi.

---> Fb 2- Gs 1 18 Mart Derbi Mac Anlatimi.

5683.png

güzel bir foto hatıra olarak :)

Sen Şampiyon Olmasanda
Kupaları Almasanda
Fenerede Koymasanda
Seviyoruz İşte Varmı Diyceğin.

İKİ KEZ REKOR DENEMESİ YAPILDI

Galatasaraylı taraftarlar, Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilmek için iki kez deneme yaptı.
Taraftarlar, saat 20.50 ve 21.03'te yaptıkları tezahüratlarla, statta en yüksek ses düzeyine çıkıp, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalıştılar.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığımız derbide Galatasaray taraftarları ''Bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru''nu kırdı. Guinness World Records tarafından Türkiye'ye gönderilen hakem heyeti, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki derbide resmi ölçüm yaptı. Maçta ilk yarının bitiminin ardından yapılan dahili anonsla 131.76 desibel ile yeni rekor kırıldığı açıklandı. Ayrıca skorbordda ''Bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru Galatasarayımızın'' yazıldı. Guinness World Records'un resmi kayıtlarına göre, bundan önce ''Bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru''nun 1 Ekim 2000 tarihinde ABD'nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu'nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi maçında 128.7 desibele ulaşılmıştı.

Evet biliyorum, ama senden duymak ayrı bir güzellikti
Ben de aynısını diyorum işte. Fenerin galatasarayı yenmesi, galatasarayın feneri yenmesi bir başarıdır. Ama sen mağlubiyetin verdiği acıyla saçmalayıp 100 yıllık tarihi sadece galatasarayı yendiğimiz maçlara endeksliyorsun. Bilinçli bir taraftar olsan dün renktaşlarının yaptığı gibi "istifa" diyebilirdin. Daha inandırıcı ve onurlu görünürdün emin ol. Takımının başarısızlığını kabullenmek, daha çok aşkını gösterir. Misal yukarıda hakem demeseydin daha sevimli olurdun bizi de bu tartışmalara sürüklemezdin. 1 maç hakem, 2 maç hakem, 3 maç hakem ya 4.cüsü? Ya 13.sü? Herkes kabullendi de bir sen mi kabullenmiyorsun. Bayan erkek mevzusunda anlatmak istediğim o değildi. Anlarsın diye düşünmüştüm sağlık olsun. Dengelenecek bir durumda olmuyor böylelikle :)

farkındaysan bu mac haric hiçbi yenildiğimiz macta hakem söyle hakem böyle demedim. yenildik dedik gectik ama bu macta ısrarla hakem diorum ve macı katlettiğine inanıorm. yanlız olduğumu da sanmıorm sarı kırmızılı renklere gönül veren herkes bnmle aynı fikirde.
mağlubiyetin verdiği acı ile konusuosn gibisinden bişi demissin mactan önce galatasaray yenicek yada bu mac bizim gibisinden hic konusmadm ben ne olursa olsun güvenioduk sadece o da sevgimizden hepsi bu.
biz takımın renklerini seviyoruz takımı seviyoruz sadece size değil bütün takımlara yenilsede bizim bağlılığımız değişmicek dediğiniz gibi bank asyaya düsse dahi (ki bunun mümkün olabileceğini düsünmüorum) aynı sekilde destekleyeceğiz.
gecenlerde bi konu actım spor resimleri bölümüne hangi hakem hangi takımlı die o konuya bi göz atmanı tavsiye ederm.
sana son sözüm olsun :)

ilk önce konuyu yanLis acmis oldugum icin k.bakmayin.)

tüm renkdaslarimi tebrik ediorum,

kavga etmeyin artik sonuc ortada
.))

Son düzenleme:

Aldığım bir duyuma göre önümüzdeki sezon hakemlerin resmi forma rengi sarı lacivertmis :)..

herneyse..#

Değişen birsey yok
, sevgimiz desteğimiz, tutkumuz hala aynı. Canın sağolsun aslanım. Yensende yenilsende arkandayız..

B Sevd[A] Armaya
kalp.gif

Bizde arkanızdayız Ensenizde nefesimizi hissedebilirsiniz hatta.

Zaten laf yetiştiremeyince ya Türkiye kupasını ortaya atarsınız yada Hakemi satın aldığımızı. Fırat Aydınus gibi her maçta Galatasarayı tutan bır adamı gel sen maça hakem yap sonrada yenılınce hakem sattı. Orda gösterdiği sarıların hepsi gerekliydi. Futboldan birşey anlamadan dönüp sadece ölümüne 6s demekle dönmüyor bu çark. Çirkefleşmeyin, Safınızı belli edin.

Bizde arkanızdayız Ensenizde nefesimizi hissedebilirsiniz hatta.

Zaten laf yetiştiremeyince ya Türkiye kupasını ortaya atarsınız yada Hakemi satın aldığımızı. Fırat Aydınus gibi her maçta Galatasarayı tutan bır adamı gel sen maça hakem yap sonrada yenılınce hakem sattı. Orda gösterdiği sarıların hepsi gerekliydi. Futboldan birşey anlamadan dönüp sadece ölümüne 6s demekle dönmüyor bu çark. Çirkefleşmeyin, Safınızı belli edin.

dün aksam bu konuların hepsi topicte uzuuun uzun tartısıldı.
yazmak istediklerimi yazdım konusamak istediklerimide konustum.
gec kaldın :)
99 yorum vardı coğu silindi. o yüzden senin icin bir daha acmıcam.
desteğimizide sevgimizide herkes biliyor
iyi forumlar..

Şu Yenilenlerinde Bahanesi HazıR ha.

Hakem Size yardım Etti.

Eee başka :D

dün aksam bu konuların hepsi topicte uzuuun uzun tartısıldı.
yazmak istediklerimi yazdım konusamak istediklerimide konustum.
gec kaldın :)
99 yorum vardı coğu silindi. o yüzden senin icin bir daha acmıcam.
desteğimizide sevgimizide herkes biliyor
iyi forumlar..

Benim takımım senın takımını dover edasında bır yorum yapmyacağım aşikar :) Kaldı ki burda senın uzerınden camianıza lafta atmayı planlamıyorum ki senden açıklama bekleyim :) Galatasaray taraftarı derbiden bu yana anti FENERBAHÇE yazılarını yaymaya devam ediyor ki her sene alıştık :) Hazmetmeyi bari öğrenin oda olmadı bu işleri bırakın. Sadece bizim takımımızı eleştrip önünüze bakamazsanız ne olur bılıyormusun ? BANK ASYA 1. LİG 1. LİG BANK ASYA !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri