![]() |
![]() |
İKİ KEZ REKOR DENEMESİ YAPILDI
Galatasaraylı taraftarlar, Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilmek için iki kez deneme yaptı.
Taraftarlar, saat 20.50 ve 21.03'te yaptıkları tezahüratlarla, statta en yüksek ses düzeyine çıkıp, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalıştılar.
Evet biliyorum, ama senden duymak ayrı bir güzellikti
Ben de aynısını diyorum işte. Fenerin galatasarayı yenmesi, galatasarayın feneri yenmesi bir başarıdır. Ama sen mağlubiyetin verdiği acıyla saçmalayıp 100 yıllık tarihi sadece galatasarayı yendiğimiz maçlara endeksliyorsun. Bilinçli bir taraftar olsan dün renktaşlarının yaptığı gibi "istifa" diyebilirdin. Daha inandırıcı ve onurlu görünürdün emin ol. Takımının başarısızlığını kabullenmek, daha çok aşkını gösterir. Misal yukarıda hakem demeseydin daha sevimli olurdun bizi de bu tartışmalara sürüklemezdin. 1 maç hakem, 2 maç hakem, 3 maç hakem ya 4.cüsü? Ya 13.sü? Herkes kabullendi de bir sen mi kabullenmiyorsun. Bayan erkek mevzusunda anlatmak istediğim o değildi. Anlarsın diye düşünmüştüm sağlık olsun. Dengelenecek bir durumda olmuyor böylelikle![]()
Aldığım bir duyuma göre önümüzdeki sezon hakemlerin resmi forma rengi sarı lacivertmis..
herneyse..#
Değişen birsey yok , sevgimiz desteğimiz, tutkumuz hala aynı. Canın sağolsun aslanım. Yensende yenilsende arkandayız..
B Sevd[A] Armaya![]()
Bizde arkanızdayız Ensenizde nefesimizi hissedebilirsiniz hatta.
Zaten laf yetiştiremeyince ya Türkiye kupasını ortaya atarsınız yada Hakemi satın aldığımızı. Fırat Aydınus gibi her maçta Galatasarayı tutan bır adamı gel sen maça hakem yap sonrada yenılınce hakem sattı. Orda gösterdiği sarıların hepsi gerekliydi. Futboldan birşey anlamadan dönüp sadece ölümüne 6s demekle dönmüyor bu çark. Çirkefleşmeyin, Safınızı belli edin.
Şu Yenilenlerinde Bahanesi HazıR ha.
Hakem Size yardım Etti.
Eee başka![]()
dün aksam bu konuların hepsi topicte uzuuun uzun tartısıldı.
yazmak istediklerimi yazdım konusamak istediklerimide konustum.
gec kaldın
99 yorum vardı coğu silindi. o yüzden senin icin bir daha acmıcam.
desteğimizide sevgimizide herkes biliyor
iyi forumlar..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.