---> Farkk Ettimkii Net benim herşeyim...
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #1,023 ---> Farkk Ettimkii Fark ettimm kii ßu sayfa Cook degismisss ))
Valetta Bayan Üye 6 Eyl 2012 #1,024 ---> Farkk Ettimkii Fark ettim ki tam 1 yıl olmuş saçlarımı kestrmeyeli xD
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #1,027 ---> Farkk Ettimkii Onu Gerçekten Seviyorumuşum..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #1,029 ---> Farkk Ettimkii Çok duygusalım
quLDeniz Bayan Üye 31 Eki 2012 #1,031 ---> Farkk Ettimkii Farkettim ki;Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür !.. Sonu yok bunun, boşLukLardan boşLuk beğendim.. Vazgeçtim bugün her şeyden haLsiz şu kaLbim, Kan revan içinde hep kanamaz denen yerLerim .
---> Farkk Ettimkii Farkettim ki;Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür !.. Sonu yok bunun, boşLukLardan boşLuk beğendim.. Vazgeçtim bugün her şeyden haLsiz şu kaLbim, Kan revan içinde hep kanamaz denen yerLerim .
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 31 Eki 2012 #1,032 ---> Farkk Ettimkii Fark ettim ki; Hayatı gereginden fazla ciddiye aliyorum..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Kas 2012 #1,035 ---> Farkk Ettimkii uzun zamandır forum oynu oynamadım tplu katlıam yaptm