---> Farkk Ettimkii Fark ettimki çıkmam gerekiyor.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2011 #523 ---> Farkk Ettimkii Fark ettim ki bu sene süper lige çıkacaz
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2011 #525 ---> Farkk Ettimkii fark ettim ki artık çok geç
iLey Bayan Üye 13 Ağu 2011 #526 ---> Farkk Ettimkii Farkettimki hep 2.nci plandayım peki neden hala hayatımda
Denizedogru Bayan Üye 13 Ağu 2011 #528 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki beni az,çok tanıdığını sanan da tanıyamıyomuş.Konuşma tarzımın istesemde istemesemde yakın olduğunu anlayamıyomuş.
---> Farkk Ettimkii farkettim ki beni az,çok tanıdığını sanan da tanıyamıyomuş.Konuşma tarzımın istesemde istemesemde yakın olduğunu anlayamıyomuş.
basket1907 Bayan Üye 13 Ağu 2011 #533 ---> Farkk Ettimkii fark ettim ki şuan birşey fark etmedim ben .)
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Eyl 2011 #537 ---> Farkk Ettimkii Fark ettimki; YıldızLar başka türlü parLadı gökyüzünde…. YalnızLığımı anLatmak istercesine..
---> Farkk Ettimkii Fark ettimki; YıldızLar başka türlü parLadı gökyüzünde…. YalnızLığımı anLatmak istercesine..