---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi :) (:
Morfin Bayan Üye 17 Mar 2011 #171 ---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi Hee kapatıldı sende içinde kaldın hiç şansın yok facebookun içinde yaşıycksn artık ♥.
---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi Hee kapatıldı sende içinde kaldın hiç şansın yok facebookun içinde yaşıycksn artık ♥.
DeLiBeYaZiM Kayıtlı Üye 25 Mar 2011 #172 ---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi ) gülme krizine grdim yha ))
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Nis 2011 #174 ---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi
ashli Bayan Üye 1 Nis 2011 #176 ---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi Canım gülmek istedi mi bu bölüme bakıyorum :11:
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Nis 2011 #178 ---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi buna koptum hahaha
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Nis 2011 #180 ---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi Morfin' Alıntı: Hee kapatıldı sende içinde kaldın hiç şansın yok facebookun içinde yaşıycksn artık ♥. Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha
---> Facebook'ta Öldüren Yorumlar Serisi Morfin' Alıntı: Hee kapatıldı sende içinde kaldın hiç şansın yok facebookun içinde yaşıycksn artık ♥. Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha