Facebook'a Dislike Mı Geliyor?

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, Facebook merkezinde geçrekleşen soru cevap etkinliğinde Dislike butonu hakkındaki görüşlerini açıkladı.


facebook_dislike_sdn.jpg

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Facebook merkez ofisinde Townhall'da gerçekleşen soru cevap etkinliğinde yöneltilen sorulardan en çok oy alanları cevapladı.
Etkinlikten sonra Mark Zuckerberg'ün kendi Facebook hesabı üzerinde yayınladığı videoda ise Zuckerberg, uzun zamandır dedikoduları gündemde olan ve birçok kişinin merak ettiği Dislike butonu konusuna açııklık getiriyor.
Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada, Dislike yani Beğenme butonu hakkında düşündüklerini ancak bu butonu koymanının Like yani Beğen butonu koymak kadar kolay olmadığını aktardı.
Zuckerberg, Beğen butonu olumlu duygular ifade ettiği için kullanıcıların kendilerini rahat hissederek kolaylıkla bu butonu kullandıklarını ve paylaşımın sahibinin de bundan mutluluk duyduğunu belirtti.





Ancak kullanıcıların Facebook'ta her zaman iyi bir haber ya da olay paylaşmadığını bazen bir ölüm, bir facia da paylaşabildiklerini ve arkadaşlarının bu paylaşımlarda Beğen butonu kullanırken kendilerini rahat hissetmediklerini ve insanların farklı duygularını ifade edebilmesinin çok güçlü olabileceğini ancak bunu yapmak için doğru yolu bulmak zorunda olduklarını aktardı.
Aslına bakacak olursanız bir bakıma Mark Zuckerberg, bu soruya verdiği cevabı kendi Facebook hesabından da paylaşarak, bu konuda bir kamuoyu yoklaması yapıyor gibi görünüyor. Muhtemelen bu andan itibaren gelen tepkilere dayanarak Facebook, Dislike butonu konusunda kesin kararını verecektir.


:: Facebook'a Dislike butonu gelmeli mi?
[/CENTER]
 
---> Facebook'a Dislike Mı Geliyor?

Ben facebookda pek beğenen biri değilim.Dislike gelirse onu beğenirim galiba :D
 
---> Facebook'a Dislike Mı Geliyor?

Ben de öyle Twitter falan yok, ben facebooku okul için kullanıyorum, gruplar, notlar.. Şiir yazıyorum onları paylaşıyorum ama kimsenin bir şeyini beğenmiyorum :D Dislike gelirse beğenirim :D
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol 12000
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst