Facebook Nasıl Hacklenir?, Facebook'u Hacklemek İstiyorum

• Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
---> Facebook Nasıl Hacklenir?, Facebook'u Hacklemek İstiyorum

:))

hackleyemezsin dostum.

imkansız gibi bişey.

öyle bişey yapsan bile

başın derde girer

boşver gitsin en güzeli.

benim facebook ve msn yi birileri hack lemiş bunu nasıl yaptığınıda bilmiyorum bi fikri olan varsa lütfen cevap yazsın

Kimin Yaptığını biliyormusun?

#

Bilmiyorsan yapacak bısey yok facebookdan once msn hack yemıssındır dosya kabul ettıysen ondandır yada keylogger yemıssındır modemınde port acıgı varsa ..

Dikkatlice dinle

hack yöntemi herkesin bilmsi lazım aslında bunu yutmamak için

fake (sahte) facebook link i gelmiştir mail olarak belki dostum şöyle bi yöntemle almıştır

önce facebook un sahtesi yani fake sini yapmıştır ardından bunu üçretsiz sitelerde sahte yaptığı fakenin kodlarını koymuştur bunuda link almak için o linkide

http://www.facebook.com/home.php?#!/?pid=3959&id=718403

böyle karışık bi link olarak yapmıştır link hazır face hazır bi tek senin girmen lazım bunuda sana mail olarak yollamıştır onu yollamak içinde facebok msn gibi bi msn si vardır ona benzer bi msn adresi acmıştır o adrstende sana mail atmıştır sanki faceden geliyormuşgibi

mail

....... kişi senin fotorafın hakkında yorum yaptı

ay cok tatlısın vs gibi bişiler yazmıştır gelen mailde sende yutarsın tıklarsın

acılan sayfa face sayfası yani sahte farketmessin bilmessin giriş yaparsın giriş yaptığın anda senin şifren karşı tarafa gitmiştir bile yönlendirme ile de facebok sayfasına yönlendirme kodları kullanarak yönlendirmiştir sende yanlış girdim heralde diyerek şüpelenmessin bile tekrar giriş yaparsın girer ama şifren gitmiştir karşıdaki istediği zaman senin faceye girer senin haberin bile olmaz aynı şifrenle sende girersin o da
:D ama karşıdaki şifreni deiştirirse sen giremessin face gider

işte bukadar zahmetli bi iş ama kolay ve basit bir yöntem ;) eskiden çok uğraşırdım :D

Dikkatlice dinle

hack yöntemi herkesin bilmsi lazım aslında bunu yutmamak için

fake (sahte) facebook link i gelmiştir mail olarak belki dostum şöyle bi yöntemle almıştır

önce facebook un sahtesi yani fake sini yapmıştır ardından bunu üçretsiz sitelerde sahte yaptığı fakenin kodlarını koymuştur bunuda link almak için o linkide

böyle karışık bi link olarak yapmıştır link hazır face hazır bi tek senin girmen lazım bunuda sana mail olarak yollamıştır onu yollamak içinde facebok msn gibi bi msn si vardır ona benzer bi msn adresi acmıştır o adrstende sana mail atmıştır sanki faceden geliyormuşgibi

mail

....... kişi senin fotorafın hakkında yorum yaptı

ay cok tatlısın vs gibi bişiler yazmıştır gelen mailde sende yutarsın tıklarsın

acılan sayfa face sayfası yani sahte farketmessin bilmessin giriş yaparsın giriş yaptığın anda senin şifren karşı tarafa gitmiştir bile yönlendirme ile de facebok sayfasına yönlendirme kodları kullanarak yönlendirmiştir sende yanlış girdim heralde diyerek şüpelenmessin bile tekrar giriş yaparsın girer ama şifren gitmiştir karşıdaki istediği zaman senin faceye girer senin haberin bile olmaz aynı şifrenle sende girersin o da
:D ama karşıdaki şifreni deiştirirse sen giremessin face gider

işte bukadar zahmetli bi iş ama kolay ve basit bir yöntem ;) eskiden çok uğraşırdım :D

:148:eek:opss Çok ZahmetLi İş Yahu xD

hack kolay iş deilki (= kolay olsaydı herkes yapardı program muragram fasofiso (=

Dostum trojen yemişsin [:

boşveeer sana facebook mu yok :D

çalınan facebook sayfası nasıl geri alınır ??

Facebook u hacklemek istiyorsun demek,arkadaş kendini kevin mitnick sandı heralde xD

o site ney acaba

Kaybedilen sayfa ve profili geri almayı unutun. Hackleyen adam zaten hackleme ve geri alma yöntemlerini biliyor xD Sizce yer mi o numaraları amelenin biri olmazsa ?

Hacklemek diye birşey yoktur şifreni bir şekilde öğrenip değiştirmişlerdir. MSN ve Facebook ta hack olayı imkansız :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri