K
Kayıtsız Üye
Guest
facebook'u hacklemek istiyorum
benim facebook ve msn yi birileri hack lemiş bunu nasıl yaptığınıda bilmiyorum bi fikri olan varsa lütfen cevap yazsın
Dikkatlice dinle
hack yöntemi herkesin bilmsi lazım aslında bunu yutmamak için
fake (sahte) facebook link i gelmiştir mail olarak belki dostum şöyle bi yöntemle almıştır
önce facebook un sahtesi yani fake sini yapmıştır ardından bunu üçretsiz sitelerde sahte yaptığı fakenin kodlarını koymuştur bunuda link almak için o linkide
http://www.facebook.com/home.php?#!/?pid=3959&id=718403
böyle karışık bi link olarak yapmıştır link hazır face hazır bi tek senin girmen lazım bunuda sana mail olarak yollamıştır onu yollamak içinde facebok msn gibi bi msn si vardır ona benzer bi msn adresi acmıştır o adrstende sana mail atmıştır sanki faceden geliyormuşgibi
....... kişi senin fotorafın hakkında yorum yaptı
http://www.facebook.com/home.php?#!/?pid=3959&id=718403
ay cok tatlısın vs gibi bişiler yazmıştır gelen mailde sende yutarsın tıklarsın
acılan sayfa face sayfası yani sahte farketmessin bilmessin giriş yaparsın giriş yaptığın anda senin şifren karşı tarafa gitmiştir bile yönlendirme ile de facebok sayfasına yönlendirme kodları kullanarak yönlendirmiştir sende yanlış girdim heralde diyerek şüpelenmessin bile tekrar giriş yaparsın girer ama şifren gitmiştir karşıdaki istediği zaman senin faceye girer senin haberin bile olmaz aynı şifrenle sende girersin o da ama karşıdaki şifreni deiştirirse sen giremessin face gider
işte bukadar zahmetli bi iş ama kolay ve basit bir yöntem eskiden çok uğraşırdım
hack kolay iş deilki (= kolay olsaydı herkes yapardı program muragram fasofiso (=
Amaaann İnsanLarın özeL hayatLarını BarındırdıkLArı özeL yerLere qirmek Tarzım deqiL zaten :160:
aynen maksat öğrenmektir bunu bildikmi bize karşı gelenin ne olduğunuda biliriz
)
hackleyemezsin dostum.
imkansız gibi bişey.
öyle bişey yapsan bile
başın derde girer
boşver gitsin en güzeli.
MSN de hack olayı imkansız
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.