F1-Vettel: Masal gibi

HaDeS

Kayıtlı Üye
Cuma günü Ferrari'nin fabrikasına gelen Sebastian Vettel, Cumartesi günü 2012 aracıyla Fiorano'da teste çıktı.

Pazar günü simülatör üzerinde çalışan Alman pilot daha sonra Ferrari başkanı Sergio Marchionne'de dahil olmak üzere üst düzey takım yetkilileri, takım patronu Maurizio Arrivabene ve teknik şef James Allison ile Pazartesi günü bir toplantı gerçekleştirdi.

2012 aracıyla gerçekleştirdiği testten sonra ilk duygularını ifade eden Vettel, harika bir başlangıç yaptığını söyledi.

"Ferrari hakkında bir çok masal vardır ve kırmızı aracı sürmek farklı hissettirir."

"Sonunda bende bu anlatılanları teyit edebildim. Bu sadece bir hikaye değil, gerçek bir efsane."

"Buranın bir parçası olmak gerçekten özel hissettiriyor. İnsanlar piste görebilmek için duvarlara tırmanmaya çalışıyordu."

"Kesinlikle oldukça büyülü bir şey var ve asla unutamayacağım bir gündü." dedi.

Vettel Fiorano'da test sürüşü gerçekleştirirken aklına çocukken Maranello'yu ziyaret ettiği günlerin geldiğini söyledi.

"Çok uzun bir zaman önce, çocukken Maranello'ya geldiğimi hatırlıyorum. Çitlerin üzerinden piste bakmaya çalışıyordum."

"Bu takımın resmi bir parçası olmak, araçla piste çıkmak ve takımla tanışmak eşsiz bir deneyim oldu."

"Açıkçası benim için çok farklı bir renk. Herkes kırmızı giymiş, çevrede bulunan her şey kırmızı ama bu gerçekten özel bir şey. Önümüzdeki yıllarda büyük bir mücadele arıyorum." dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri