"F.Bahçe'ye dönmek mi? Asla..."

Mastor

Kayıtlı Üye
emenike.jpg

Emenike, Fenerbahçe'ye dönmek istediği iddialarına sert bir dille yanıt verdi.

Kardemir Karabükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sarı lacivertli takımda bir tek maç bile oynamadan Spartak Moskova'ya giden Emmanuel Emenike, yaşadıklarını ve verdiği kararı tüm ayrıntılarıyla Radyospor'a anlattı.

TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYORUM

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Emenike, "Moskova'da mutsuz olduğun söyleniyor, tekrar Fenerbahçe'ye dönmek istiyor musun?" şeklindeki soruya, "Asla, bu büyük bir yalan. Türkiye'ye dönmek istemiyorum. Burada son derece mutluyum. Yeni takımıma alıştım. Spartak Moskova'ya adapte oldum. Hatta burada her şeye adapte oldum ve çok mutluyum" dedi.

NE SÖYLEDİKLERİ UMURUMDA DEĞİL

Özgür Sancar'ın, "Fenerbahçe'den ayrılma nedenin gerçekten neydi?" şeklindeki soruyu da yanıtlayan Emenike, "Aslında bu tür sorulara cevap vermek istemiyorum. Normalde Türkiye çok güzel bir yer. Ancak çok büyük bir baskı ortamı oluştu. Buna rağmen Türkiye'nin çok güzel bir yer olduğunu hâla düşünüyorum. Türkiye'deki insanların hakkımda ne düşündüğü umrumda değil. İstediklerini söyleyebilirler, ben burada mutluyum" ifadelerini kullandı.

---> "F.Bahçe'ye dönmek mi? Asla..."

rusyada harcanıp bitersin, ondan sonra takım arayıp dur, Fatih tekke ve gökdenizin bir örneği var işte

gelmezsin, rusyada futbol hayatı biter, ondn sonra kezman gibi der ki ben geri dönmek istiyorum, türkiyeyi çok özledim derse o zaman görürüz emenikeyi.

kçmayı bırak Fenev yüzünden Karakolarda gezıyordu :D:D

fenerde Hiç biFtbolcunun hayatı Bitmez Tıpkı gulizar Abla gibi :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri