öLdürürüm.
M_ü_L_T_e_ci Kayıtlı Üye 8 Ara 2008 #23 zararsızsa Afederim.. ama zararLıysa Kill ßiLl moduna Gecerim..
bat-women Bayan Üye 9 Ara 2008 #27 önce çin işkencesi var bendesonra peçeteyLe aLır kardeşLerimi ve annemi korkuturumsonra da öLdürürüm [evde bi ben korkmam böcekLerden bi de babam]
önce çin işkencesi var bendesonra peçeteyLe aLır kardeşLerimi ve annemi korkuturumsonra da öLdürürüm [evde bi ben korkmam böcekLerden bi de babam]
SS ßLaCK.AnqeL Bayan Üye 12 Ara 2008 #29 qeNeLde ewde böCeK qöRncee annEe !! ya da Baba !! qeLin ÖLdüRün şunuuu die bagıRıyoRum
LaNéDLy qHz Bayan Üye 12 Ara 2008 #30 midem buLanır herhaLde.. sonra öLdürürüm..gözümü biLE kırpmam..
Küçük HarF Bayan Üye 13 Ara 2008 #32 heen öldürmek olur mu ya önce bi işkence yapıcaksın o kaçıcak sen kovalicaksın ama yakalamadan bırakmican
heen öldürmek olur mu ya önce bi işkence yapıcaksın o kaçıcak sen kovalicaksın ama yakalamadan bırakmican
R Respect Kayıtlı Üye 13 Ara 2008 #35 öldürmem eziyet cektiririm ilk önce bi kabın içine koyar sallarım iice sora bakarım suratına sora cıkarırım bası döner qidemes suda boqarım
öldürmem eziyet cektiririm ilk önce bi kabın içine koyar sallarım iice sora bakarım suratına sora cıkarırım bası döner qidemes suda boqarım
blackkont2 Kayıtlı Üye 14 Ara 2008 #37 hiçbişey yapmıom artık arkadaş olduk hergün aynı böcüğü görüom