Evliyim Ama Uygunum Sitesi Hacklendi

RaPizM^^

Bayan Üye
Evliyim ama uygunum sitesi hacklendi
Evli olan ve buna karşın partner arayanların kullandığı evliyimamauygunum.com adlı site sanal korsanların eline geçti. Ahlaki değerlere aykırı yayın yapan siteleri ele geçireceklerini ifade eden Cyber Warrior adlı hacker grubu evliyimamauygunum.com veri tabanını ve üye bilgilerini aynı adreste açıklayacaklarını duyurdu.

Evli olan ve buna karşın partner arayanların kullandığı evliyimamauygunum.com adlı site sanal korsanların eline geçti. Ahlaki değerlere aykırı yayın yapan siteleri ele geçireceklerini ifade eden Cyber Warrior (Siber Savaşçı) adlı hacker grubu evliyimamauygunum.com veri tabanını ve üye bilgilerini aynı adresten ifşa edeceklerini duyurdu.

Son haftalarda sık sık gündeme gelen 'çokeşli evlilerin cinsel birliktelik platformu' evliyimamauygunum.com adlı site çökertildi. Siteyi ele geçiren sanal korsanlar anasayfaya 'Bu Siteye Erişim CW Kararı ile Engellenmiştir!' başlığı altında bir açıklama yerleştirdi. Açıklamada 'Bu ülkede bizim internetimizdebizim ahlak değerlerimize Aykırı yayın yapanlar şunu asla unutmasınlar ki; Türk Internet aleminde CW Akıncıları vardır' denildi.

Sitenin yayın yaptığı dönemde kullandığı 'Dünya'nın çivisini biz çıkarmadık biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Biz sadece çıkmış çivi ile oynuyoruz' şeklindeki sloganına karşılık hackerlar 'Biz de geldik o çiviyi çakıyoruz”'dedi.

ÜYE BİLGİLERİ AÇIKLANACAK


Cyber Warrior grubu anasayfaya yerleştirilen yazıda üye bilgilerini açıklayacaklarını şöyle ifade etti: 'evliyimamauygunum.com veritabanı ve Ahlak kavr******* yoksun üyelerinin bilgilerini yakında buradan deşifre edeceğiz' Sitenin yaklaşık 30 bin üyesi bulunuyor.
 
---> Evliyim Ama Uygunum Sitesi Hacklendi

üye bilgileri acıklanırsa eğer cıkacak rezilliği düsünebiliyomusun xD

rica ederm
 
---> Evliyim Ama Uygunum Sitesi Hacklendi

adları açıklansada onlar için farketmez oraya üye olacak kadar hayasızlar
 
---> Evliyim Ama Uygunum Sitesi Hacklendi

Ayrıca bu üyeler arasında ünlü isimler ve yüksek mevkide olanlarda var :)
 
---> Evliyim Ama Uygunum Sitesi Hacklendi

bu turkcec bir sitemi? evliyimamauygunum yoksa turkce tercumenimi?

iyi olmus, mustaaktir.
 
---> Evliyim Ama Uygunum Sitesi Hacklendi

Helal olsun Bunu yapanları birer cumhuriyet altınıyla ödüllendireceğim
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst