Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?
Deniz kızı Bayan Üye 10 Haz 2014 #2 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aramızda sevgi ve saygı olsun yeterli
XPeke Kayıtlı Üye 10 Haz 2014 #3 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Ben şahsen aşık olmadan evlenmem . Aşık oldugum kadınla evlenmeliyim
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Ben şahsen aşık olmadan evlenmem . Aşık oldugum kadınla evlenmeliyim
mavikalem34 Kayıtlı Üye 10 Haz 2014 #4 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? XPeke' Alıntı: Ben şahsen aşık olmadan evlenmem . Aşık oldugum kadınla evlenmeliyim Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Prensip olarak haklısınız. Ama aşık olmak için, Kendinize ne kadar bir zaman tanıyabilirsinizki?. Ayrıca diyelimki; Siz aşık oldunuz, Fakat o sizi, Gözünüzün üzerinde kaş var diye istemedi?. Nasıl çözülebilir bu durum?. Bu işler gerçekten çok zor kardeşim. Belkide kısmet demek en doğrusu. Yani şart-şurt olmuyor galiba bu konularda. Güzel arkadaşım benim; Yaradan İnşallah hayalinizi gerçekleştirir.:1: Saygılar.
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? XPeke' Alıntı: Ben şahsen aşık olmadan evlenmem . Aşık oldugum kadınla evlenmeliyim Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Prensip olarak haklısınız. Ama aşık olmak için, Kendinize ne kadar bir zaman tanıyabilirsinizki?. Ayrıca diyelimki; Siz aşık oldunuz, Fakat o sizi, Gözünüzün üzerinde kaş var diye istemedi?. Nasıl çözülebilir bu durum?. Bu işler gerçekten çok zor kardeşim. Belkide kısmet demek en doğrusu. Yani şart-şurt olmuyor galiba bu konularda. Güzel arkadaşım benim; Yaradan İnşallah hayalinizi gerçekleştirir.:1: Saygılar.
mavikalem34 Kayıtlı Üye 10 Haz 2014 #5 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Merhaba. Bence gerekmez. Şahsen; Benimle kolkola yürüyebilen bir hanımla, Hiç düşünmeden evlenirim.:Hjte7: Saygılar.
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Merhaba. Bence gerekmez. Şahsen; Benimle kolkola yürüyebilen bir hanımla, Hiç düşünmeden evlenirim.:Hjte7: Saygılar.
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Tem 2014 #6 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Bir zahmet.
Maria Puder Bayan Üye 23 Tem 2014 #8 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Evet çok çok aşık olmadan asla evlenmem..
H Hadibakalim Kayıtlı Üye 24 Haz 2015 #9 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Çok aşık olup contayı sıyırmaktansa,kararında aşık olup evlenmek ileri için idealdir.
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Çok aşık olup contayı sıyırmaktansa,kararında aşık olup evlenmek ileri için idealdir.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Haz 2015 #10 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aramızda sevgi ve saygı olsun yeterli.. aşka gerek yok.. mantık evlılıgınden yanayım
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aramızda sevgi ve saygı olsun yeterli.. aşka gerek yok.. mantık evlılıgınden yanayım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 28 Haz 2015 #11 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? karşılıksız sevgi saygı herseyin üstünde aşkı getirir
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? karşılıksız sevgi saygı herseyin üstünde aşkı getirir
A armina44 Bayan Üye 23 Tem 2015 #12 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? evliliğe karşı da değilim ama çok zor bu zamanda
A armina44 Bayan Üye 23 Tem 2015 #13 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? çok aşık olmak gerekmez bence zten evlilik aşkın bittiği yerde devreye gireri
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? çok aşık olmak gerekmez bence zten evlilik aşkın bittiği yerde devreye gireri
galya26 Bayan Üye 30 Tem 2015 #14 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? çok çok çok çok aşık olmak gerekir öyle bir yükümlülüğün altına girmek için.
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? çok çok çok çok aşık olmak gerekir öyle bir yükümlülüğün altına girmek için.
N ` nazLı .. Bayan Üye 14 Ağu 2015 #15 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aşk olmadan olmaz. Aşk yoksa o kadar yıl kimse kimseyi çekmez
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aşk olmadan olmaz. Aşk yoksa o kadar yıl kimse kimseyi çekmez
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 14 Ağu 2015 #16 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Evliliğe karşıyım , kafayımı yedim?
zaman93 Kayıtlı Üye 14 Ağu 2015 #17 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? eskiden aşkmı varmış ama ömürlük sürüyormuş şimdikilerde dandik ölüp bitiyoz denilen aşklardan üçay sonrada boşanılıyo zaten
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? eskiden aşkmı varmış ama ömürlük sürüyormuş şimdikilerde dandik ölüp bitiyoz denilen aşklardan üçay sonrada boşanılıyo zaten
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ağu 2015 #18 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Evet. Aşık olmadan evlenmem
D DSS Kayıtlı Üye 19 Ağu 2015 #19 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aşka inanmam, fakat yerine başkasını koyamayacağım biri olmalı.
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aşka inanmam, fakat yerine başkasını koyamayacağım biri olmalı.
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2015 #20 ---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aşka inancım yok.. biraz begeneyim karakteri güzel olsun evlenirim..
---> Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ? Aşka inancım yok.. biraz begeneyim karakteri güzel olsun evlenirim..