Evlenmeden Önce Sevgilinle Aynı Evde Kalmak ??

Evlenmeden Önce Sevgilinle Aynı Evde Kalmak ?


  • Kullanılan toplam oy
    115
:D:D evine giderim belki kalırım o gayet normalde aynı evde yaşamam yaa :D yaşıcak olsam direk evlenirim :p
 
Bende kalırdım, artık en mantıklı seçim bu bence. En azından daha yakından tanımış oluyosun ve aynı evi paylaşırken sevdiğine ait herşeyi öğreniyorsun.
 
ÖZGÜRLÜK !

Herkez istediği gibi yaşama hakkına sahiptir.Tabii aile ve yakınları bireye karışabilir ama elalem diye sıfatlandırılan halk kısmı bireyin nasıl yaşıyacağına, neler yapacağına karışamaz.Bu bir nevi özgürlüğünü kısıtlamış olmaktadır.O yüzden birşey yapıyorsanız bunu ailenize ve yakınlarınıza bakarak, onların görüşlerini dikkate alarak yapınız.Elalemin söylediklerine kulak asmayınız.Sizi, aileniz ve yakınlarınız iyi bilirler.Bu yüzden sizin için iyi olanı kendileri size söylerler.

İki çiftin evlenmeden, nişanlanmadan sevgili durumundayken evde kalması aslında iyi olandır.Bu çiftlere daha yakından tanıma fırsatı verir.Ama şöyle ki dinimize aykırıdır.Türk kültürüne, gelenek-göreneklerimize, örf ve adetlerimize aykırı birşeydir.Yakından tanışmak istiyorsanız bekleyeceksiniz, tanıyana kadar sizin için sorunlar kalmayana kadar bekleyeceksiniz ki gerekliyse evleniceksiniz.Bu konuda acele etmek çok saçma olur ve bu saçmalığın cezasını çok ağır ödersiniz.

Sevgilim ile aynı evde kalmayı tercih etmezdim.Bu benim karakterime aykırı bir iştir.Hem dinimizcede caiz değildir.

NOT: Lütfen kimse kimsenin fikrini çelmeye çalışmasın.Herkezin şahsi fikirleri vardır, olması doğaldır ama lütfen bu fikirleri değiştirmeye, sizin doğrunuzu bir başkasına kabullendirmeye çalışmayınız..!

Saygılarımla
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst