Evlenirken Forumdan Nikah Şahidin Kim Olsun İstersin ?

---> Evlenirken forumdan nikah şahidin kim olsun istersin?

Aldatmak ? Bana çok uzak olan bir şey her insanla sıkı fıkı olurum ama nerede duracağımı bilirim o yüzden sıkıntı olmaz ablam :R Tamam olurum hemde büyük bir zevkle sen layık görürsün de ben olmaz mıyım ? :cy(19)::hi:

Anlastik ozaman :)
Biraz once erkek arkadasim diyor, sen daha cok kiskaniyosursun benmiyim erkek senmisin erkek diye :) dedim teknolohi senin yararina olmadi seni teknolojiyle takip ediyorum :) guluyor kiskancmissim dedim evet oyleyim. Simdi git yat whatsapi kapat biraz sonra bakicam online misi. diye guluyor kiskanc diye :)
Yani sana oyle derkende bayan acisindan dusundum de dedim :)

[MENTION=157575]She`[/MENTION] olsun. beni nikah sahidi yapmadı ama ben onu nikah sahidim yapıyorum xD

Anlastik ozaman :)
Biraz once erkek arkadasim diyor, sen daha cok kiskaniyosursun benmiyim erkek senmisin erkek diye :) dedim teknolohi senin yararina olmadi seni teknolojiyle takip ediyorum :) guluyor kiskancmissim dedim evet oyleyim. Simdi git yat whatsapi kapat biraz sonra bakicam online misi. diye guluyor kiskanc diye :)
Yani sana oyle derkende bayan acisindan dusundum de dedim :)

Fark ettim zaten :R Kıskanmak kıskanılmak güzeldir. Kendileri de kıskançtır bayağı. Konsere gittim diye kızdı düşün o derece :R

Fark ettim zaten :R Kıskanmak kıskanılmak güzeldir. Kendileri de kıskançtır bayağı. Konsere gittim diye kızdı düşün o derece :R

Hihihi.... Biz bayanlar oyleyiz maalesef. Bir seferinde 10 gun.banlanmistim oh Iyi oldu demisti. Beni burda takip etse kizar herhalde belkide kizmaz o benim kdar kiskanc degil en azindan.bunaltacak kadar degil :) ben onun whatsapta online oldugu saate bile bakiyorum .:)

[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION]da olsun Diger sahit

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]hihihi O kadar mı kıskanıyorsun ablam ne ettin ? :R

Son düzenleme:

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablam çok seven mi çok kıskanır ? :H

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] ayağıma bassana :R xD

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] xD

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri