---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? sonunda xDxDxD
** TıLsıM ** Bayan Üye 4 Şub 2010 #22 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? çekemeyeNe aNteN temiN ediLir xD
AhuELa'S<3 Bayan Üye 17 Şub 2010 #23 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? "cicim zamanı bitti şimdi sevdiğim insan bakalım nolcak" yazarım
---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? "cicim zamanı bitti şimdi sevdiğim insan bakalım nolcak" yazarım
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 17 Şub 2010 #24 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? ön pLaka -evLeniyoruz arka pLaka -ayrıLabiLiriz Benim fikrim bu ne yapacağım beLLi oLmaz benim p
---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? ön pLaka -evLeniyoruz arka pLaka -ayrıLabiLiriz Benim fikrim bu ne yapacağım beLLi oLmaz benim p
2 2447 Kayıtlı Üye 17 Şub 2010 #25 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? Evlendik Gidiyoruz
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Şub 2010 #26 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? evlendik lanet olsun hihihi
TatLı prenses Bayan Üye 20 Şub 2010 #27 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? seviyoruzzzzzzzzz
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 2 Eyl 2010 #28 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? Evleniyuk.
hç kmse oLmadı Bayan Üye 2 Eyl 2010 #29 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? bz yaptık sz etmeynn..
Tox'e Bayan Üye 2 Eyl 2010 #31 ---> Evlenince arabanın plakasına ne yazardınız ? Evleniyoruz Vazgeçebiliriz xD