Evleneceginiz Kisinin egitim durumuna önem verirmisiniz?

---> Evleneceginiz Kisinin egitim durumuna önem verirmisiniz?

insanlar vardir asik olur maddi manevi fark etmez evlenir

insanlar vardir fark eder; e buda haliyle gosteriri bize zengin fakirle evlenirmi?nadir..

ben biraz..

evlenecegim kişiyi egitimle kıyaslamam ve önem vermem

yada egitim demeyelimde aklı başındalık diyelim

onem vermem, verdigim sey nekadar gorgulu terbiyeli nekadar asalatli oldugu....
okumus diye alip ya okumus cahillerden cikarsa ne yapacagiz ozaman???

onemli olan ailenin temizligi, asaletidir... mayasi temizse kalbi temizse zaten okumadiginin farkini kapatir o. gorgulu olmasi onemli..
gunumuzde okadar cok okumus cahil varki... okumus olursa guzel olur tabi ama okumamissada okumamistir...

onem vermem, verdigim sey nekadar gorgulu terbiyeli nekadar asalatli oldugu....
okumus diye alip ya okumus cahillerden cikarsa ne yapacagiz ozaman???

onemli olan ailenin temizligi, asaletidir... mayasi temizse kalbi temizse zaten okumadiginin farkini kapatir o. gorgulu olmasi onemli..
gunumuzde okadar cok okumus cahil varki... okumus olursa guzel olur tabi ama okumamissada okumamistir...

evet sık sık görüyorum okumuş cahilleri

Çok büyük bir önemi yok benim için ama evlenen çiftlerin eğitim durumlarının benzer olmaları önemli bir şey. Aksi taktirde, yani mesela biri çok güzel üniversiteler bitirmiş, diğeri çok başarısız olmuş şeklinde bir evlilikte o taraf hep bir eziklik hisseder. Biraz daha benzer olmaları önemli bir şey.

bazı insanlar vardır eğitimi olmamasına rağmen eğitimi olandan daha bilinçlidir.İşte ben buna önem veririm.

Vermem, bir insanla hayatımı paylaşacaksam günün birinde, okulunun önemi yok, aklıselim olsun yeter.

veririm ama istisnalar var hayatta,okumamış bazı insanlarda kendilerini çok iyi yetiştirebiliyor. kişiye bağlı

insan olsuun yeter , okumakla adam olunmaz :)

Adam olsunda eğitimi eksik kalsın :D cahilde olmasını istemem ama :)

Fazlasıyla önemli benim için. Üniversite mezunu olmayana bakmam

Eğitim ikiye ayrılıyor. Hatta 3'e bile ayırabiliriz .

1.si Eğitim-Öğretim
2.si Aile Terbiyesi
3.sü Kendini Geliştirme

Eğitim ve Öğretimi kuvvetli olupta " Karakteristik " özelliklerini geliştiremeyen nice insan var. Evliliği Eğitime Dayandırmak tabi ki önemli. Neticede " Evlilik " ciddi bir durum ve " Sorumluluk " gerektiren mesele . Duyguların yaşandığı fakat Mantığın daha fazla ön plana çıktığı , hayatların paylaşıldığı bir durum . Hayatlar paylaşılırken , Eğitim Durumunun önemi de artıyor . Görmüş , Geçirmişlik ,Kendini Yineleme ve Terbiye esas konular oluyor.

Boş bir eğitimden çok , Kültürlü olması tercih sebebimdir .

Kültürlü biri olmasını tercih ederim

uyum sagliya biliyorsa tmm. insan olsun kendini bilsin saygi sevgi göstermeyi bilsin...
cogu egitim almis insanlar baya bi cahil kaliyor öteki tarafta lise terk olan insanlarda kendini gelistiriyor ve okumus insanlarin daha üstünde ola biliyor.

ülkemizde ya da çevremde okuyamamış fakat bilinçli bir şekilde konuşan karşısındakine kendini en iyi şekilde ifade eden o kadar insan tanıyorum ki.. benim için de böyle olması yeterli.. yoksa üniversite okumuş okumamış çok mühim değil.. bana kendini ifade edebilsin her daim kendini geliştirmeye gelişmeye açık olsun yeter.. asıl eğitim bunlardır zaten.. yoksa karekökü üçgenin açılarını bilse de fark etmez, bir şey değiştirmez...

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri