---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? konuyu dagıttık süper mod birbirimizi banlayalım xD
'hayaL Bayan Üye 3 Eyl 2011 #21 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? konuyu dagıttık süper mod birbirimizi banlayalım xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Eyl 2011 #22 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Ben konumla İlgileniyorum :M Sen oyaladın beni Kendi kendini banla :R
---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Ben konumla İlgileniyorum :M Sen oyaladın beni Kendi kendini banla :R
'hayaL Bayan Üye 3 Eyl 2011 #23 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? CaSPeR35' Alıntı: Ben konumla İlgileniyorum :M Sen oyaladın beni Kendi kendini banla :R Genişletmek için tıkla ... beni banlamak isteyen yönetici varsa fırsatı degerlendirsin tüh ahmette yok ki )) neyse hadi luzumsuz mesajları silelim bari)) gri bana yakışmaz zaten bana beyaz yakışır xD
---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? CaSPeR35' Alıntı: Ben konumla İlgileniyorum :M Sen oyaladın beni Kendi kendini banla :R Genişletmek için tıkla ... beni banlamak isteyen yönetici varsa fırsatı degerlendirsin tüh ahmette yok ki )) neyse hadi luzumsuz mesajları silelim bari)) gri bana yakışmaz zaten bana beyaz yakışır xD
LazTurk53 Kayıtlı Üye 3 Eyl 2011 #24 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Yatak Odası / Kendi Odam
REiSS Kayıtlı Üye 4 Eyl 2011 #26 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Salon.. Geniş Ve Ferah Ortamlarda Mutlu Olurum xD
D 'DiLek Bayan Üye 30 Eyl 2011 #28 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? bilgisayarin basinda =D yada odam'da
H HaDeS Kayıtlı Üye 30 Eyl 2011 #29 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? calisma odam da, kitaplarim ve ben
sonsabah Bayan Üye 3 Eki 2011 #36 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Tabikide kendi odamda ama pc odasındada mutluyum
A Adelia Bayan Üye 7 Eki 2011 #38 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? her yerinde mutluyum dermsim xD
H havva aytas Bayan Üye 7 Eki 2011 #39 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? kendi osamda..sonra bilgisayar için yatak odası..
sEmih Kayıtlı Üye 7 Eki 2011 #40 ---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Evimde Olmak İçin Nelerimi Vermezdimki. Askerde Herşey Sıra. Kantin = Sıra Hela = Sıra Yemek = 250 Kişi = Sıra Ömrümüz Sırada Geçiyor.
---> Evinizin En Çok Neresinde Mutlusunuz? Evimde Olmak İçin Nelerimi Vermezdimki. Askerde Herşey Sıra. Kantin = Sıra Hela = Sıra Yemek = 250 Kişi = Sıra Ömrümüz Sırada Geçiyor.