evinizde hırsızla göz göze gelirseniz ne yaparsınız:::

evinizde hırsızla göz göze gelirseniz ne yaparsınız:::

• bagarırım

Oy: 13 15.1%
  • uyuyor numarası yaparım

Oy: 16 18.6%
  • gizlice polisi ararım

Oy: 7 8.1%
  • kovalarım

Oy: 28 32.6%
  • uykumu bölemem napıyosa yapsın

Oy: 6 7.0%
  • tırsarım

Oy: 16 18.6%

• Kullanılan toplam oy
    86
ben kesin uyuma numarası yaparım uzaklaşınca yorganımın altından başucumda duran cep telefonumlaa polisi ararım

hiiiiiii:D ben uyyuma numrası yaparım ayrıca hiçbiriniz kovalayamazsınz çünkü hırsızlarr uyku spreyi sıkıyıorlarr öle soyuyorlarr hatta bizim tanıdığımzın evine girmiş bayıltmışlar birde utanmadan evin ortasına tuvaletlerini yapmışş

SelamlaŞirim Kesİn TandiĞim Çikar Bİzde Yolcuyuz Herkez Kowaliyo Kİmse Altima KaÇiririm Demİyo Herkezmİ Kahraman Bu Memlekette Unutmayim Ewİnİze Gİrenler BoŞ DeĞİller Akliniza Sokun

SelamlaŞirim Kesİn TandiĞim Çikar Bİzde Yolcuyuz Herkez Kowaliyo Kİmse Altima KaÇiririm Demİyo Herkezmİ Kahraman Bu Memlekette Unutmayim Ewİnİze Gİrenler BoŞ DeĞİller Akliniza Sokun

seni kovaladılar galiba :11:

ÖnceLikLe Böyle GüzeL Bi anket Yaptıgınız İçin Tebrik Ediyorum...
VaLLa Bu oLay Basıma Bugüne Kadar geLmedi bundan sonrada Gelmez inşaLLah..Çok Zor Durum Gercekten O an hırsızın Ters Bi Hareketi Bizim Hayatımıza Sebep oLabilir..En iyisi Hiç Çaktırmadan Canını Kurtarmak :)

Onunla Göz Geze Geldigime Göre İlk Hedefim Gözlerini Morartmak Olur Daha Sonrasını O Zamn Gelirse Görürüm:D

ya kalksanda bişey yapamayacan nede olsa polisi arasanda bişey yapmıyolar hırsız beni geberttikten sonra polis gelse ne yazar en iyisi hiç uykunu bölmeden uyumak ne alıyosa alsın ve çıksın gitsin nede olsa poliste bulamayacak adamları

abi bi şıkta takıldım kaldım
soruyon hem göz göze gelseniz ne yaprdınız diye şıklarda uyuyo numarası yapardım yazıyoo anlamadım valla:D

ben gözünü çıkarırıdım herhalde:D

valla uyuyor numarası yaparım olmadı baştan cıkarırımm polisi ararımm ee nede olsaa erkekleri belden aşşağı vurmadan kolay bişe yok sanırım bu yorumla forumdan atılıcam ama atmayın yaaa napıyım doğruyu sölemek suçmuu yaaaa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri